A biroság pénzbüntetésre itélt lopásért. Ez akkor nem lesz benne az erkölcsi bizonyitványba? Mert a biro azt mondta h nem kerül bele
Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 14:04
11/12 anonim válasza:
Előttem szólók: nemcsak a letöltendő számít büntetett előéletnek, hanem a felfüggesztett szabadságvesztés is, a próbaidő letelte napjáig. Azután mentesül az illető.
Egyébként félreírtam az előbb: pénzbüntetésnél az ítélet jogerőre emelkedésének napján áll be a törvényi mentesítés, azaz ettől számítva nem számít büntetett előéletnek.
egy ügyvéd
12/12 kovács józsef1989 válasza:
Utolsó válaszoló (ügyvéd)
Olyan kérdésem lenne volt egy lopás büntetésem amit át változtatott a bíróság 23 nap fogházra amit le töltöttem
Ez 13 évvel ezelőtt történt
Azóta ez el évülhetett?
Ha kérek erkölcsi bizonyítványt abban ez szerepelni fog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!