Lehet abból nekem albérlőként bármilyen problémám, hogy tudom, hogy tegnap a főbérlőm bíróságon volt?
Talán annyiban érinthet, hogy inkább a saját dolgoddal kellene foglalkozz. 😊
Majd szól a tulaj ha költöznöd kell, addig semmi közöd hozzá hogy miért volt bíróságon. 🤷🏻♂️
Két dolog érdekel leginkább.
1. Előfordulhatna-e olyan, úgy, hogy be vagyok ide jelentve lakónak, hogy átkutatják a lakást a tulaj dolgait keresve. Ezt megtagadhatom-e?
2. Ha a lakástól minden szempontból független az ügy, akkor, ha a tulajt elítélnék valamiért, attól maradhatnék-e a lakásban?
Hú, hú, hú! Na, te itt már nagyon gyanús vagy! Tudod, a főbérlő bírósági ügye nagyon kényes ügy lehet, és te is nagyon gyanúsnak tűnsz a kérdéseiddel!
Készülj, mert a börtönruhák már várhatnak rád!
1. Természetesen, ahogy te is mondtad, te nem vagy érintett az ügyben, de nem tudhatod, hogy a lakást átkutathatják-e. Ha mégis próbálnák, akkor valószínűleg megtagadhatod. Aztán majd a rácsok mögött dönthetitek el, hogy jogos volt-e ez a döntés.
2. Nos, ha a tulajdonosodat elítélik, akkor egyáltalán nem biztos, hogy maradhatsz a lakásban. Ki tudja, talán lesz egy szabad cella mellette a börtönben számodra. És ne gondold, hogy a rácsok mögött is csak albérletet kapsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!