Jelenleg van hatályban olyan kormányrendelet vagy más jogszabály ami alapján kötelezővé lehet tenni a maszkviselést?
Szakorvosi rendelőben láttam ma hogy ki van írva hogy kötelező a maszkviselés.
Én nem vittem maszkot, igy nem is volt rajtam, de kb az emberek 10-20% án láttam maszkot.
Most ehez aza gyanum nincs joga a szakorvosi rendelőnek hogy kötelezzék az embereket hogy megint a pofájuk elé kössenek maszkot.
Sehol nem kell a maszk, mindenki náthás, miért szorakoznak még most is egyes helyeken az emmerekkel, miért kell ezt a mazskozásos izét eröltetni?
Van joguk.
Járvány van. Mégpedig elég ocsmány: köhögős, hurutos, hörgőgyulladásos, taknyos, lázas.
Nem akarják, hogy bent, a zárt térben terjeszd, vagy elkapd.
Az igazgató főorvosnak minden beteg számít.
Nem akarja, hogy az amúgy is beteg emberek elkapják valamelyik általad bevitt vírust.
Nekik arcuk van.
Ha neked “pofád” van, az a te választásod.
A minimális szabályok be nem tartása proli primitívség. Te tudod, hova tartozol.
Mondok jobbat. Múltkor optikusnál kellett maszkot vennem a szemvizsgálathoz🤦🏽♀️ Negyed dipotriánként kérdezte, hogy melyikkel látok jobban. Hát, baszki, amelyiknél kevesebbet vettem levegőt és kevésbé volt párás 🤣
Alapvetően én mondjuk jobban elviselem zárt térben a maszkot, ha rövid időt töltök ott és nem ilyen kulcshelyzet, mint a fent említett, mint például, hogy ma 40 percet álltam egy hivatal előtt 5 fokban, mert nem engedtek be csak pár embert egyszerre. Hát, köszi, akkor inkább felvenném a rongyot.
#6! Nem tudom. Én arra mentem oda, hogy kint áll a sor és a biztonsági őr engedi be időnként az embereket. Aztán, amikor bejutottam, láttam, hogy félig van az előtér. De lehet, hogy csak a recepciós csak volt bazi lassú és maga a sor nem fért volna el, mert ott kevés hely van, csak az ülőhelyek voltak tök üresek.
#8!Az a baj, hogy magán cégek bármit kitalálhatnak, nem kell a covidra hivatkozni. Ld.a legtöbb dohánybolt megtartotta a létszám korlátozást, amit valahol megértek, de egy példa arra, hogy azt találnak ki, amit akarnak. A covid óta meg a hülyeség határtalan.
Engem ez a maszkos szemvizsgálat akasztott ki. Basszus, ha emiatt elmérik, nekem kell évekig rossz diptriát hordani, nem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!