Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Minek számít az alábbi fèltető...

Minek számít az alábbi fèltetős èpítmèny?

Figyelt kérdés

5x6x2,75 mèteres (szè,ho,ma), beton alapú trapèzlemezzel borított èpítmèny, mely közepèn van egy kitèglázott akna. Oldalfala nincs, csak "sztreccs" fóliával körbe van tekerve.

Hova lehet besorolni? Volt kint a hatóság, de hiába van beton alapja, oldalfal hiányában hónapok óta nem tudják "hova tenni".

2023. nov. 13. 01:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Én noob vagyok, de miért szükséges "valahova tenni"?
2023. nov. 13. 05:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztosítás, vagy mi miatt?
2023. nov. 13. 05:26
 3/4 A kérdező kommentje:
A szomszéd feljelentett, hogy engedély nélkül ott maszekolok, de nem tudták rám bizonyítani. Majd jött az, hogy ahhoz építési engedély kellett volna, nem úgy van, hogy csak a "vakvilágba" építkezek. Ma voltam bent az ügy előadójánál, de megszüntetik mind a két ügyet. A jogszabályi háttér pontosan fogalmaz, és hiába van akna középen, meg beton alapja, nem kell rá építési engedély. A légköbméter maximuma alatt van, oldala nincs. Ez semmi más, mint egy féltetős kiülő. :)
2023. nov. 13. 19:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Na! Akkor zsír! :) Csak mert Én is építettem egy ilyen beton alapú faházat, de Én nem foglalkoztam ilyennel. :) Jó Szomszédod lehet! Irigyellek!
2023. nov. 13. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!