Támogatnád azt, hogy csekély mennyiségű kábítószer fogyasztása, tartása szabálysértés legyen?
Új pszichoaktív anyagok esetében csak az, miközben pont, hogy azok veszélyesebbek, mint a már jól ismert cuccok.
Alkérdés: Ha a fentit nem is támogatod teljesen, marihuána tekintetében mi a helyzet?
Ezt meg azért kérdem, mert nyilván nem összehadonlítható pl a heroinnal, amit még a legnagyobb drogosok is megvetnek sokszor.
Én legalizálnám a drogokat. Aki narkós akar lenni, az narkós is lesz, viszont sokkal jobban funkcionálhatna a társadalomnak ezen része, ha tiszta, minőségi anyagokhoz tudnának hozzájutni, ráadásul stabil minőség esetén egy idő után nem lenne igénye arra, hogy többet és többet kapjon, így a túladagolások is csökkennek. Heroin esetében legalábbis.
Csináltak tanulmányt Angliában a 80-as években egyes orvosok, és arra jutottak, hogy a heroinfüggőket könnyebben le tudják szoktatni, ha tényleg heroint kapnak metadon helyett. Nem olvastam el a cikket, csak a címet láttam, de feltételezem hosszú időn keresztül, egyre kisebb mennyiségekkel.
A fűnek is egyértelműen legálisnak kellene lennie. És az összes többi klasszikus anyagnak, hogy az ilyen pszihaktív szennyek és a feketekereskedelem mefszűnjön, rengeteg pénz lenne ez az államnak.
Persze, sőt lakást meg Lambokat is lehetne biztosítani, így még kevesebben lennének a bűnözők.
Apám, ezek a válaszok azt bizonyítják, hogy bizony itt sokaknak az agyára ment a drog.
14 sose drogoztam, a fű szagától is hányok. Az orvos által felírt amfetamin viszont helyretette az életemet.
Semmilyen drog biztosításáról nem volt szó. Az alkoholt se biztosítja az állam. Be kell menned, és meg kell venni.
Ellenben, ha lakásokat nem is tud már az állam biztosítani, azt biztosíthatná, hogy a kettőnél több ingatlannal rendelkezők olyan magas adót fizessenek, hogy ne érje meg nekik befektetésre ilyen eszközt venni. Sőt, a külföldieket se kellett volna beengedni az ingatlanpiacra, és akkor nem lenne lehetetlen egy átlag fiatalnak saját lakáshoz jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!