Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tapasztaltokra vagyok kíváncsi...

Tapasztaltokra vagyok kíváncsi, mi az előnye, hátránya a kizárólagos és a közös szülői felügyeletnek?

Figyelt kérdés

Én az apuka vagyok, anyuka válik. Viszont én néhány házzal arébb költözöm. Mindketten dolgozunk, normál munkaidőben. Azt beszéltük, h nem szabunk meg kötelező láthatási időket, a gyerekek akkor jönnek, mennek, amikor akarnak, de azért lesznek "kötelező" programok is, amikor velem v anyukával mennek vhova.

A gyerkekenek van megtakarításuk is, amit én fizetek már több éve saját számlájukon. A gyerekekkel kapcs. kérdésekben nem volt régebben sem vita, sztem a jövőben sem lesz. De az anyukában nem bízom annyira, mint régen mert megváltozott.

Van vkinek tapasztalata, h melyik jog a célravezetőbb hosszú távon?

2023. nov. 8. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne engedd, hogy az övé legyen a kizárólagos felügyelet. Kb bármit eldönthet, elintézhet nélküled. Ha ilyen közel laktok, akkor pláne nem lehet akadálya adott esetben 2 aláírásnak.

Kivel fognak élni?

2023. nov. 8. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindenképp bíróságon papírozzátok le a megosztott felügyeletet.

A női agy más, ezért mindenképpen kell a bírói hatarozat.

Mert beleül majd a kukiba, összeköltöznek, majd eladják a házat főleg ha közel laksz, majd módszeresen le leszel építve, a gyereket elidegenítve tőled, mivel a nő szerint az új fa szi miatt rád màr nincsen szükség hiszen ott az új apu.

Te meg egy zavaró körülmény vagy az idiljükben.

Kb ez vár rád 90%os eséllyel ha a nőjé lesz a tszf.

Szóval most gyorsan intézd a bírósagon a megosztottat amíg még hajlandó a nő az egyezségre.

2023. nov. 8. 15:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Tovabbi szempont.

Miután belép a képbe az új pali és elköltöztek, rád fog veretni egy olyan gyerektartást, hogy zsíroskenyeren fogsz élni, a gyereket meg 2 hetente lathatod...ha egyáltalàn hajlandó lesz odadni.

Vagy direkt 200km errel odébb költözik hogy a 2 heti lathatás neked lehetetlen legyen.

2023. nov. 8. 15:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Am kérdező.

Van egy fb csoport.

Az a neve-Apák az igazságért-

Oda menj fel, olvasgass...aztán röhögj egyet a naiv önmagadon, hogy szerinted nővel meg lehet egyezni biróság előtt kszf ben...

2023. nov. 8. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!