A Balatonföldvári iskolában elsült fegyverről szóló hírek mièrt ferdítenek?
Elolvastam vagy 10-12 portált, abból az RTL hozta le az igazságot.
Hányinger ami a mèdiában folyik!
Bemesèlik a hozzáköltött törtèneteket, most ettől az esettől függetlenül.
Nem értem a meglepődést. Sikerült észrevenned, hogy a média hazudik?
Elkell szomorítsalak, mindenki a kattintásra vadászik. Felgyorsult világot élünk, szenzáció, nagy szavak kellenek az embereknek nem a valóság.
Miben?
- A fegyvertulajdonos szemèlyèben
- a kapcsolódó körülmènyekben
- nem lövöldözès, hanem egy lövès
A Somogy vármegyei titkár is hergeli a közmèdiát.
A hivatásos vadász èlete ment tönkre egy hetedikes t.kony miatt.
Igen, a vadász volt a hibás meg a tanárnő. Meg fogja kapni a büntetèsèt, de szerencsère nem törtènt tragèdia.
Innen kívánok kitartást nekik!
“ A hivatásos vadász èlete ment tönkre egy hetedikes t.kony miatt.”
Azért ezt te sem gondolod komolyan remélem. A Vadász saját magának köszönheti azt, hogy tönkrement az élete. Hivatásával kapcsolatban talán az egyik létező legnagyobb baklövést követte el. Nehogy egy hetedikes gyerek legyen már a hibás.
Komolyan mondom, hány éves vagy? Meg vagy lepődve, hogy a hírportálok túloznak. Te eddig a föld alatt éltél vagy mi?
Én eddig nem hallottam erről, most rákerestem. Több helyen "elsült" igét használnak, ami egy véletlen lövést jelent, nem lövöldözést.
Aki éles lőszert vitt iskolai bemutatóra, az a hibás. Egyértelmű. Ha emiatt most előveszik, teljesen jogos.
Figyi, rákerestem a hírre, de mindenütt a "lövés dördült" kifejezést használják, egyedül az index írt "lövöldözés"-t, de pár nappal későbbi cikkében már ott se.
Amúgy szerinted ki a hibás, ha nem a vadász, aki töltött puskát visz a hetedikesek közé és közreadja, hogy had játsszanak vele?
Nem volt töltött a fegyver, nem is adná a kezèbe egy fegyvertulajdonos. Maga a feltètelezès is bagatel!
Elcsent egy lőszert a bemutató alatt a diák, majd belejátszotta a csőbe, ráfordította a zárdugattyút ès meghúzta az elsütő billentyűt. Táras fegyverről beszèlünk, amit a fenti módon megtölteni kimondottan nehèzkes ès nem szakszerű. A bemutató alatt az általa használt töltèsi technikát NEM ismertettèk, hanem előzőleg szerzett ismeretei alapján helyezte tűzkèsz állapotba a kis kaliberű (0.22) fegyvert.
Nyilván a hiv.vadász a hibás a tanárnővel együtt, de ki merem jelenteni, hogy vèretlen nem lehet megtölteni úgy azt a kis kaliberű fegyvert. Van egy szándèkosság meg egy lopás, hozzá jön maga a cselekmèny. Attól, hogy megteheti meg tudja hogyan kell, az nem azt jelenti, hogy veszèlyeztetni kell más testi èpsègèt, meg tönkretenni 2 felnőttkorú ember èletèt, sőt az osztálytársaiban okozott trauma sem elhanyagolható.
Ezek után megint pár èvig ez miatt IS nem lesz előrelèpès a jogi szabályozásokban.
Nagyon sajnálom a tönkrement èleteket! Utólag könnyű ítèlkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!