Kitiltható egy egy 2 km-es városi 4X 2 forgalmi sávos útról szóló motorkerékpárok? Éjszaka rendszeresen gyorsasági versenyeket tartanak, az ott élők lakók nyugalmának bosszantására.
Az út fenntartója dönthet ebben. Ez lehet a helyi önkormányzat vagy az állam (ilyen esetben természetesen nem Orbán Viktor dönt, hanem a közútkezelő).
Ha akarják, kitilthatják őket, ahogyan Demszky idejében is "mezőgazdasági munkagéppel behajtani tilos" táblákat raktak ki a Kossuth tér környékén, hogy a gazdatüntetéseket megakadályozzák. Szóval nem csak direkt közlekedési, hanem akár kifejezetten politikai célokat is szolgálhat egy közlekedési tábla.
Az konkrétan hazugság, hogy a rendőrség vagy az önkormányzat nem tehet semmit. Valójában nem akarnak tenni, csupán erről van szó.
A rendőrség kivonulhatna oda minden este és sz...rá büntethetné azokat, akik a szembemenő oldalon közlekednek, sőt az átalakított kipufogójú járművek forgalmi engedélyét is bevonhatná. Az önkormányzat is eljárhatna velük szemben csendháborítás miatt.
Itt a valódi ok az, amit utolsó mondatodban írtál: a város első embere is benne van a dologban. Innentől egy ilyen korrupt diktatúrában, mint a mienk, elképzelhetetlen, hogy megfékezzék a motorosokat.
Eleve nem szabadna az önkormányzatok kezébe ilyen hatalmat adni.
Ennyi erővel, kilehetne tiltani a vonatokat is.Én laktam sínek közelében, ha húzzák a robogó szarvát, ahhoz képest semmi, amikor robog a tehervonat meg fékez a tuskófékeivel.
Ugyanis, azok tuskófékese, nem tárcsások, mint az új személyvonatok.
A megoldás, 4 rétegű ablak.Ott tényleg alig jön be zaj.
Mint már írtam: amíg a város valamelyik vezetője benne van a dologban, nincs az a hivatal, hatóság, rendőrség, ügyészség, akármicsoda, amelyik ezeket megfékezi.
Egyedül abban reménykedhetsz, hogy jön a hideg idő és emiatt abbahagyják.
"Én javasolnám az Országos Rendőr Főkapitányság megkeresését az ügyben, és kérni az eljárásukat, hivatkozva a korrupció gyanújára is."
Ezt ne csináld, mert még a végén - állításodtól függően - hamis vádért/hatóság félrevezetésért állhatsz bíróság elé....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!