Van ügyintézési határideje a végrehajtónak, ha kifizettem a tartozásomat?
Figyelt kérdés
Már 2 hónapja rendeztem az Intrummal, de semmi sem történt azóta. Elvileg jelezték a végrehajtónak, hogy teljesítettem az összeget.2023. nov. 5. 16:24
1/3 anonim válasza:
Mit rendeztél pontosan?
Az Intrum által felhívott tartozásodat, vagy a végrehajtói okiratban szereplő összegeket?
Qurvára nem mindegy!
Az utóbbi a végrehajtói díjat is és a költségeket is tartalmazza.
Akkor van vége, ha azt is kifizetted.
2/3 A kérdező kommentje:
Az Intrum felé,viszont ők számoltak fel nekem végrehajtással kapcsolatos díjat is,amit nem értek. A végrehajtótól én soha semmilyen papírt nem kaptam. Se az okiratot, se díjjegyzéket semmit. Vagy nekem kell keresnem?
2023. nov. 5. 17:16
3/3 anonim válasza:
Akkor téged a végrehajtó még nem keresett meg, ez a szerencsésebb eset.
Te a behajtó cég (Intrum) felszólításának eleget tetettél (végrehajtási költség egyébként ott is van, de ez az Ő saját költségük... semmi köze semmilyen végrehajtóhoz).
Így ez már nem is kerül végrehajtóhoz.
Tedd el a kifizetési nyugtát. És ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!