A nyilvános helyen de zárt térben történő fingás minősül valamilyen törvénysértésnek?
Figyelt kérdés
Ha a buszon befingik valaki a zárt helyre ahonnan ráadásul el sem tudsz menni, menekülni az milyen jogainkat sérti meg a törvény szerint?2023. okt. 29. 12:45
2/11 anonim válasza:
Sajnos nem.Pedig büntetni kellene.
4/11 anonim válasza:
Úgy tudom,hogy Floridában tilos nyilvános felyen szellenteni,elzárással is
járhat.Elképesztő.
5/11 anonim válasza:
Önkormányzati hatáskör. Szándékosság esetén simán sérti a közösségi együttélés szabályait, így akár büntethető is.
6/11 árokpart válasza:
5-ös Édes Istenem honnna szeded ezt a butaságot. Egyébként kérdező sehol a világon nem büntetik, mert nagyon sok beteg ember van aki úgymond nem szándékosan "követné" el, hanem mert beteg. Akkor azokkal mi történne? Gondatlanságból elkövetett szellentés vagy mégis mi? Azért köszi nagyon megvidámítottátok a vasárnap estémet, ilyen jóízűet mostanában nem nevettem.
7/11 anonim válasza:
Ha nincs hangja nem fogják tudni kitől eredeztetni.
8/11 árokpart válasza:
Azt nem értem, hogy aki ilyenre vágyik, hogy szinte mindent büntessenek az miért akar egyáltalán egy fejlett demokratikus országban élni , tehát egyszerűen nem értem.
9/11 árokpart válasza:
Pont most akarjuk a kormányt rávenni mi civilek, hogy vezessék be az alanyi jogon járó civil , polgári szabad lőfegyvertartást, erre a kérdező a szellentést is büntetné.
10/11 anonim válasza:
Elképesztő dolgok,a szellentés is tilos.
https://www.youtube.com/watch?v=2johXEOXULI&t=89s
Ez nem vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!