Idegen kocsi parkol a kérítésem előtt egy hónapja?
Sziasztok!
A kerítésem előtt parkol egy idegen kocsi már több mint egy hónapja. Esőben én szoktam odaállni, mert az udvarban hatalmas a sár, garázs még nincs. Néztem, még 2 évig érvényes a műszakija a rendszám alapján. Helyi rendőrségen azt mondták, hogy nem tudnak mit tenni. Önkormányzatnál csak akkor tudnának, ha lejárt műszakival parkolna ott. Most mit tehetek?
remélem megoldódik a dolog mert november végén cserélném a kerítést, kb akkorra érkezek meg az alapanyag és akkor igen csak útban lenne.
9.
1-es vagyok!
Te ezt meg honnan veszed!
Ki mondta neked, hogy tilosban parkol?
Sokáig parkolt előttünk is kocsi.
Egyszer odaszóltunk a tulajnak, hogy ha mégegyszer ott parkoltatja, kihívjuk a rendőröket. Eltűnt.
Mi keskeny utcában lakunk, így ha valaki rossz helyen áll nem lehet közlekedni.
Mikor bérlők költöztek szembe, rendszeresen az utcán parkoltak. Többször kihívtuk a közterületest, mert egyszerűen nem tudtunk beállni...
Ellenőrizték a rendőrségen, nem körözik-e? Lehet lopott. De a jegyzőnek is megemlítheted, hogy van-e területfoglalási engedélye?
Esetleg leengeded a kerekét egy sötét éjszaka... Akkor már roncsnak is nevezhető....
Legálisan parkol ott?
Ha igen, fogadd el.
Ha 3 méter szélességben szabad az út, nem a járdán áll és más sem tiltja a parkolást, akkor semmit nem tehetsz.
Ha ilyen indokkal, el lehetne vitetni autókat, akkor kb. sehol nem lehetne parkolni, mert mindenhol valakinek a háza, kerítése, földje előtt állsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!