A hagyatéki eljárás után derült ki egy szomszédnak hála, hogy az apám akivel nem találkoztam 10+ éve, rendelkezett egy autóval?
Figyelt kérdés
Az autó egy közeli parkolóban van azóta is. Ilyenkor mi van? Hogy tudom ilyenkor a nevemre iratni és eladni ha nem szerepelt a hagyatéki eljárásban? Elég csak a hallotti anyakönyvi kivonat is?2023. okt. 24. 19:08
1/3 anonim válasza:
Pothagyateki eljárást kell kérni a közjegyzőnél.
2/3 anonim válasza:
Így van. Bármi, ami a tudomásodra jut, utólag is jelezheted a jegyző felé. Nekem annak idején el is mondták.
3/3 anonim válasza:
Jobb, ha elmész érte és elviszed, mert meg fognak előzni a c-typeok. Pár éve Esztergomban a tesco parkolóban hetekig állt egy fullos balesetes Mercedes, amíg a c-knek meg nem tetszett és el nem vitték trailerrel...nehogy te is így járj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!