Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a szabály most, ha valaki...

Mi a szabály most, ha valaki covidos?

Figyelt kérdés
Van még karantén? Mi van az oltatlan egy háztartásban élőkkel?

2023. okt. 20. 15:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nálunk a szakorvosi rendelőkben "kérik", hogy maszkba menjünk. Anyámat a napokban vitte be a mentő, majdnem halálán volt, de most már jobban van.

Én is beteg vagyok, inkább nemigazán mozdulok ki, liftet nem használom, mert nem szellőzik, lépcsőházban megyek, ha muszáj.

2023. okt. 21. 11:29
 12/21 A kérdező kommentje:

9 én olyat láttam, hogy ismerős lánya 28 évesen meghalt.. cukros volt és elhízott, elkapta, elvitte egy hét alatt..

Vagy egészséges orvos kolléga.. nem akarta az oltást, elkapta, elhunyt.

42 éves volt osztálytárs.. elhunyt.. hétfőn hívott a felesége, hogy bevitték és szerdán már mi hívtuk sajnos.

Igen, vannak akik nem oltatták be magukat. Az ő dolguk, de hazudni nem kell.

2023. okt. 21. 19:21
 13/21 A kérdező kommentje:
11. Jobbulást. Én sem mozdultam ki, de már jobban vagyok. Remélem nálatok is hasonlóképpen alakul.
2023. okt. 21. 19:22
 14/21 anonim ***** válasza:
Én meg csak olyanokat ismerek, akik nem kértek oltást és belehaltak.
2023. okt. 21. 19:26
 15/21 anonim ***** válasza:
47%

Sajnos a halottak hatalmas számban oltatlanok voltak vagy a kínai szeméttel voltak beoltva.

Kis számban természetesen voltak akik oltottak voltak más oltóanyaggal náluk viszont minden esetben súlyos egyéb betegség volt inkább a halál oka de statisztikailag mivel covidosak voltak covid lett a halálok mivel ez volt a protokoll.

2023. okt. 21. 19:41
 16/21 anonim ***** válasza:
2023. okt. 21. 19:57
 17/21 A kérdező kommentje:

Hu ez látom még nagyon friss.

Amúgy igen, jogos. Sokan betegek most. Igazából patikában, tömegközlekedési eszközön, rendelőben simán belefér.

2023. okt. 21. 20:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát én is ismerek olyat, aki nem kérte az oltást, aztán elkapta, és nagyon kicsin múlt, hogy belehaljon. A Felesége se akarta, de neki a munkája miatt muszáj volt, persze ő is elkapta, ő nem szenvedte meg annyira, de azért így is. elég volt neki. Gondolom, oltás nélkül ő is bekrepált volna. Addig nagy maszkellenes volt, de azóta ha kell, ha nem, hord maszkot, mert fél.
2023. okt. 21. 20:09
 19/21 anonim ***** válasza:
65%

Az a baj, hogy vannak igen aluliskolázott emberek akik oltásellenes propagandát nyomtak nyomnak a mai napig.

Nyílván a Nobel díjat szórakozásból kapta az az ember akinek köszönhetően rengetegen köszönhetik azt hogy még élnek.

Tudósokkal vitáznak általános iskolát bukdácsolva elvégző hírnévvadászok, közben a legtöbb oltásellenesbe van oltva.:)Gödénnyel az élen.

2023. okt. 21. 20:59
 20/21 anonim ***** válasza:
65%
Gődényt hagyjuk is! Jól meggazdagodott a botrányból, és a rémhírterjesztésből, amit csinált. Teljes vagyonát le kellett volna foglalni, és elvenni a doktoriját - minimum, de még azt is megérdemelte volna, hogy a kopasz fejét megbillogozzák.
2023. okt. 21. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!