Mi a szabály most, ha valaki covidos?
Nálunk a szakorvosi rendelőkben "kérik", hogy maszkba menjünk. Anyámat a napokban vitte be a mentő, majdnem halálán volt, de most már jobban van.
Én is beteg vagyok, inkább nemigazán mozdulok ki, liftet nem használom, mert nem szellőzik, lépcsőházban megyek, ha muszáj.
9 én olyat láttam, hogy ismerős lánya 28 évesen meghalt.. cukros volt és elhízott, elkapta, elvitte egy hét alatt..
Vagy egészséges orvos kolléga.. nem akarta az oltást, elkapta, elhunyt.
42 éves volt osztálytárs.. elhunyt.. hétfőn hívott a felesége, hogy bevitték és szerdán már mi hívtuk sajnos.
Igen, vannak akik nem oltatták be magukat. Az ő dolguk, de hazudni nem kell.
Sajnos a halottak hatalmas számban oltatlanok voltak vagy a kínai szeméttel voltak beoltva.
Kis számban természetesen voltak akik oltottak voltak más oltóanyaggal náluk viszont minden esetben súlyos egyéb betegség volt inkább a halál oka de statisztikailag mivel covidosak voltak covid lett a halálok mivel ez volt a protokoll.
Hu ez látom még nagyon friss.
Amúgy igen, jogos. Sokan betegek most. Igazából patikában, tömegközlekedési eszközön, rendelőben simán belefér.
Az a baj, hogy vannak igen aluliskolázott emberek akik oltásellenes propagandát nyomtak nyomnak a mai napig.
Nyílván a Nobel díjat szórakozásból kapta az az ember akinek köszönhetően rengetegen köszönhetik azt hogy még élnek.
Tudósokkal vitáznak általános iskolát bukdácsolva elvégző hírnévvadászok, közben a legtöbb oltásellenesbe van oltva.:)Gödénnyel az élen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!