Magyarországon jogilag a munka helyeken ezeket hogy kezelik?
Ma a munka helyemen történt egy kis incidens de viszont olyan, hogy neki rontottam a munka társamnak úgy, hogy az nem volt erőszakos és meg se vertem.
Kicsit hátra löktem aztán elkezdtem rángatni mert már nagyon elegem volt abból, hogy folyton beszólogat. De egyébként meg nagyon sokszor volt az , hogy rá szóltam azért vagyis annak érdekében, hogy vegyen vissza a stílusából és próbáljon meg normálisan viselkedni és nem beszólogatni. Aztán nálam eddig tartott az , hogy magamba tartottam majd oda jutottam , hogy enyhén kicsit megráncigáltam de egyébként meg kamerák előtt történt a dolog szóval vissza is tudják nézni. Ez jogilag hogyan kezelhető?
Vagy milyen lépés lenne rá?
Úgy vagyok vele , hogy valahogy most jelenleg nem érdekel még szerintem úgyse lesz ebből semmi rendőrségi ügy ha még tőlem meg is kérdezik, hogy mi volt ez akkor szépen felvállalom magam , hogy igen is oda mentem hozzá és kicsit megráztam de semmi verekedés nem volt.
Nem szokásom meghunyászkodni nagyon ritka attól függ mikor , milyen helyzetben vagyok. Meg engem amúgy is úgy neveltek , hogy legyek egyenes és őszinte ember.
És annak is tartom magam ezt kimerem jelenteni.
kirúghatnak érte, kérdező.... és tegyük hozzá, jogosan.
A munkahely nem a vadnyugat, hogy egy - egy ellen elintézzük a nézeteltéreseket. És aki a gyorsabb....
A munkahelyen vagy egy elvárt viselkedési norma, ami MINDENKIRE (tehát rád is + a f@sztarinya kollégádra is) vonatkozik.
Ha valaki beszól Neked, akkor a főnöknek (vezetőnek) jelzed, mert AZ Ő DOLGA HELYRETENNI az ilyet... nem a tiéd.
A munkahelyen betartasz Tőled magasabb rendű normákat, mert nem Te vagy a legfontosabb.
Munkaidő után viszont, amikor nem látja senki.... na akkor lehetsz "férfi", ha tudsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!