Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nincs diákom, mit tegyek?

Nincs diákom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a problémám h utaztam a buszon diákbérlettel, de nincs meg a diákom, és 3 hét amíg új érkezik meg, de ha nem mutatom be 3 napon belül megbüntetnek 23000 ft-ra. Az ideiglenes diák se jön meg addig, de az csak egy vacak papír. észreveszik ha "csinálok" egyet? Mennyire nézik azt meg ilyenkor? Nem valami legális, de nem igen tudok kifizetni ennyi pénzt:S
2010. okt. 18. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
ideiglenes diáknak elvileg köteles adni az iskola egy rendes diákigazolvány kártyát amin nincs fénykép meg hozzá egy kis igazololapot amin fényképed is van...azért kell az igényléshez 2 fénykép...vagyis ez nálam igy volt
2010. okt. 18. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
jaaa és azt elfelejtettem h az ideiglenest kötelesek kiadni akkor mikor megigényled az állandot mivel diák nélkül nem járhacc...szal ha nemkaptál de leadtad az igénylést akkor kérjél egyet
2010. okt. 18. 16:22
 3/4 A kérdező kommentje:
de itt nem adnak csak 3 hét múlva. amikor beadod az igénylést onnan 3 hét amíg megjön, szal ez nem jön össze. De nem tudom h mennyire nézik meg a papírt ha magam csinálok egy ilyet
2010. okt. 18. 16:29
 4/4 anonim ***** válasza:
45%
Ha neked jobb ülni pár évet mint kifizetni 23ezret. :)
2010. okt. 18. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!