Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Olyankor mi van ha valaki...

Olyankor mi van ha valaki több nőnek is csinál gyereket, de mindtől elválik?

Figyelt kérdés
Csak elmélet kérdés, nekem nincs egy gyerekem sem, viszont pár napja elgondolkoztam ezen. Úgy tudom már nincs konkrét %, amit vonhatnak a pasi fizetéséből, de általában 20% körül szoktak vonni. De ha mondjuk csinál 3 helyre is gyerekeket, akkor levonják tőle nőnként a 20%ot, szóval összesen 60at vesznek el tőle?
2023. okt. 3. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem. Maximum 50% lehet a levonás, ezt osztják szét a gyerekek közt arányosan.
2023. okt. 3. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:
35%
Az egy igazi Dzsingisz kán!
2023. okt. 3. 15:25
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Bar azt gondolnad, hogy ecolucio szempontjabol sikeres, valojaban az utodai elveszitik azt a hatteret, amitol a sikeruk fugg a a novekedesuk kozben. Amugy max 50%, amit levonnnak.
2023. okt. 3. 15:34
 4/4 anonim ***** válasza:
90%
Nem "nőnként" (nincs is ilyen szó), hanem gyerekenként. De amúgy igen, a fizuja fele megy a gyerekeknek arányosan.
2023. okt. 3. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!