Értelmes, szabálykövető állampolgárként miért nem tarthatok magamnál éles lőfegyvert? Miért nem védhetem meg magam ilyen módon?
Figyelt kérdés
Persze azért, mert a jogszabály nem engedi. Miért nem engedi? Nem bíznak bennem a politikusok?2023. szept. 27. 20:09
21/22 anonim válasza:
20-as: szuper, de én a 3-as és 16-os válaszokat írtam, csak közvetlenül a kérdésre tudtam válaszolni az első válaszomban. Sajnos ez a fránya téridő-kontinuum már csak így működik, nem tudok jövőbeli részletekre a múltban válaszolni :D
22/22 anonim válasza:
#21 akkor egy kicsit szedd össze magad és töltsd újra a plutóniumot a fluxuskondenzátorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!