Ilyen értelmi szinttel ne is akarjál lőfegyvert tartani!
Nem vagyok se vadász, se sportklub tag, rendőr, katona se voltam, mégis tarthatok legálisan maroklőfegyvert itthon!
2023. szept. 27. 21:03
12/22 anonim válasza:
#2 honnan tudjam, hogy nálad a megvédés az nem az, hogy fellöksz a mozgólépcsőn, aztán amikor azt mondom, hogy ésszel közlekedjél akkor előkapod a mordályt, vagy hogy képzelted? Te valami holdkóros idióta vagy, mint amelyik nemrég felrobbantotta magát meg pár rendőrt egy gázpalackkal?
2023. szept. 27. 21:07
13/22 árokpart válasza:
Már tegnap is megkérdezted ugyanezt. Tegnap is már elmondtam, hogy valószínű, pontosabban talán van rá esély, hogy a kormány még ebben a ciklusban bevezeti a szabad polgári , civil kizárólag fegyvertartást. Csak otthon tarthatod majd, viselni továbbra sem viselhet majd senkiaz utcán kivéve, akinek nagyon komoly indokkal adnak erre engedélyt. Miért nem elég neked, hogy majd viheted a lőtérre a saját fegyveredet és ott lőhetsz vele, vagy ha van megfelelő, biztonságos melléképületed a magánterületeden akkor ott is hobbycélra majd használhatod. Mi a csudának akarsz fegyverrel mászkálni kitől félsz ennyire.
2023. szept. 27. 21:35
14/22 anonim válasza:
A 3-asnak természetesen lövése sincs semmiről. A vadász nem hordhatja utcán a fegyvert, és a sportlövő is csak szétszedett állapotban, a löszertől elkülönítve szállíthatja a fegyvert.
2023. szept. 27. 23:25
15/22 anonim válasza:
"Tegnap is már elmondtam, hogy valószínű, pontosabban talán van rá esély, hogy a kormány még ebben a ciklusban bevezeti a szabad polgári , civil kizárólag fegyvertartást."
Ezt a baromságot...tervben sem volt/van ilyen, de ha te ezt tudod, akkor linkelj hivatalos forrást.
A Fidesz soha nem fog ilyet bevezetni.
2023. szept. 28. 00:13
16/22 anonim válasza:
14-es: a kérdésben nem szerepel, hogy a kérdező az utcán szeretné hordani a lőfegyverét, csupán azt kérdezte, hogy miért nem tarthat fegyvert, és miért nem védheti meg magát a fegyverével. Én erre írtam, hogy téved, hiszen természetesen tarthat otthon lőfegyvert, és meg is védheti magát vele, ha szükséges.
Azt teljesen nonszensznek tartom, hogy random civilek csak úgy éles lőfegyverrel járkáljanak az utcán.
2023. szept. 28. 08:19
17/22 anonim válasza:
Én híve vagyok a jogos önvédelemnek, de elnézve az emberek mentális szintjét, ne legyen inkább szabad fegyvertartás.
2023. szept. 28. 08:40
18/22 Micimacko67 válasza:
Figyelj kérdező! Attól, hogy neked pisztolyod van, az nem jelenti azt, használni is tudod! Mire előveszed, csőre húzod...rég orrba verve fekszel! S ha szerencséd van, akkor talán nem dugják fel az anuszodba a pisztolyodat!
2023. szept. 28. 12:46
19/22 anonim válasza:
Hiába szavazzátok le #14-es választ, ez tényleg nem úgy működik, hogy mindenki csőre töltött puskával rohangál az utcán.
2023. szept. 28. 13:06
20/22 anonim válasza:
#16 a kérdező a #6-os válaszban már pizzériába képzeli a vadászt, aki a sonkásgombás fölött szomorkodik, hogy a képzeletbeli 9mm-esét otthon hagyta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!