Miért az átlag dolgozó van megalázva a wagegap miatt?
Figyelt kérdés
Nekem munkavállalóként mi kőzőm van, ahhoz hogy kinek menyit hajlandó fizetni a főnöke? Miért nem ők vannak csesztetve? Helyette hallgathatom, hogy én vagyok a hibás, mert férfi vagyok.
Nyomorult kis senki gyári munkásként, aki soha nem álapitotta meg, senki fizetését, miért én vagyok a sz@r?
2023. szept. 21. 07:05
31/32 anonim válasza:
Ember, először is... Amit írsz, az hülyeség és nem létező dolog, már csak azért sem, mert a feminista nem férfi gyűlölő.
Amúgy meg általánosságban beszélnek, mert a nők képesek felfogni azt, hogy nem minden férfi, anélkül is, hogy kimondanák.... Bezzeg ha egy pasi mond valamit.... Akkor MINDEN nő qrva, MINDEN nő egy hisztis p!csa.... Mi mégsem fogunk hisztizni rajta, mert tudjuk, hogy nem konkrétan ránk tartozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!