Miért az átlag dolgozó van megalázva a wagegap miatt?
Nekem munkavállalóként mi kőzőm van, ahhoz hogy kinek menyit hajlandó fizetni a főnöke? Miért nem ők vannak csesztetve? Helyette hallgathatom, hogy én vagyok a hibás, mert férfi vagyok.
Nyomorult kis senki gyári munkásként, aki soha nem álapitotta meg, senki fizetését, miért én vagyok a sz@r?
Nekem még soha nem mondták azt, hogy Én lennék ezekért a hibás, pedig proli gyökér vagyok.
Akkor most szerinted vagy az van, hogy minden nő enyeleg, vagy az van, hogy minden nő el van nyomva? Én is látok az utcán békésen sétáló férfit, akkor nem is létezik bűnözés, nincs olyan, hogy valakit megkéselnek a pénztárcája meg a telefonja véget? Én még soha nem láttam késelést, csak nyugodtan sétáló embereket. Vagy ha valaki arról beszél, hogy Őt mefkéselték akkor az utcán is azt kell latnod, hogy mindenkit megkéselnek? Nem értem a logikádat, hogy miért zárja ki az utcán látott boldogan enyelgő nők azt, hogy akadnak olyanok, akiket zaklatnak.
tehene*
De írd össze majd számold meg, hogy hány nő tett olyan kijelentést, hogy mindenért a pasik a hibásak, majd ezt a számot vesd össze azzal, hogy a Földön él kb 3-3,5 millárd nő. Egy nagyon kis mütyürke %-a a nőknek az, aki ilyent mond. De még Te is állítod, hogy ha kimész az utcára ott több száz ha nem ezer nőt látsz kézenfogva a párjával aki egy pasi. Ők valószínűleg nem gondolják úgy, hogy a pasik a hibásak mindenért. Attól mert a neten látsz egy-két túltolt feminista picsát, vagy olyan nőt akit trauma ért egy zaklatással az csak a társadalomnak egy naaaaagyon apró kis hányadát teszi ki, a nagyobb hányadát azok a nők teszik ki, akiket látsz az utcán pasik társaságában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!