Milyen szankció jár azért, ha férfiként bemegyek a női wc-be?
Hétvégén bulizni voltam. Nagyon sokat ittam. Igazából fel se tűnt, hogy egész este a női wc-be jártam hugyozni. Zárás előtt viszont összefutottam 2 csajjal a wc-ben. Elkezdtek ám sivalkodni, kb fel se fogtam miket ordibálnak, mert olyan állapotban voltam. A pultos is odajött (vagy odahívták - nem tudom). Jó flegmán kilökdöstek... Arra emlékszem, hogy rendőrrel fenyegettek. Na mi lett volna ha rendőrt hívnak?
Ugye részeg voltam, gondolom az súlyosbító körülmény.
Már arra is gondoltam, hogy lehet összehugyoztam az ülőkét, és azért voltak így kiakadva. Sajnos nem tudom, enyhe képszakadás volt.
Oda lehetőleg ne menj többet, mert kellemetlen, ha elküldenek, egyébként semmi bajod nem lesz.
Komoly helyen lehettél, ha egész este nem találkoztál senkivel a női wc-ben, csak a végén. Ha ennyire nincsenek csajok, nyugodtan hagyhattak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!