Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért hány évet lehet kapni?

Ezért hány évet lehet kapni?

Figyelt kérdés

Egy munkatársam a gyárban erős ópiátokat akart eladni nekem.

Zaldi vagy Zalid kezdetű volt (csak úgy láttam ahogy fogta a dobozt a kezében)

Az ópiumfüggő feleségének szokta szerezni úgy hogy felírják neki valami kitalált kínjára, aztán a férje meg ugyanazt a receptet valahogy kiváltja minden gyógyszertárban, végigjárva az összeset. Naponta 7-8 szemet szed a felesége (kérdeztem hogy mennyi kell hogy nagyon hasson) rengeteg Frontinnal meg Xanaxszal koktélba, de azt mondta hogy heti 8-10 dobozzal is tudna hozni mindig ha előrendelek.

Hány évet kapna a drogfüggő nő (úgy hogy van receptje, tized akkora adaghoz mint amit szed) és a díler férje ha ez kiderülne?

Azt is hallottam az egyik operátor sráctól hogy állítólag kórházban is volt a nő ópiáttúladagolással, erre a férfi oda is csempészett be neki cuccot, annyit hogy simán halálos lett volna egy átlag embernek, a nőci meg egy szál bugyiban táncikált a kórház folyosóján beállva, azt se tudta hogy hol van. De abból se lett semmi.

Nem vagyok rosszindulatú, de nagyon nagy gépekkel dolgozunk a gyárban és rettegek hogy az az ember ad valamelyik munkatársamnak a cuccból (nekem is akart eladni egy két dobozzal) és beállva vagy az egyiket darálja be egy gép vagy egy másik nyársal fel targoncával!

2023. szept. 2. 09:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
50%

Sörrel sem lehet feljelentened. Bemószerolhatod a főnöknek, aki megszondáztathatja, és azonnali hatállyal felmondhat neki pozitív teszt esetén.

Persze ha gépjárművet, pl. targoncát vezet, vagy ilyesmi, azért már valóban lehet ellene bejelentést tenni (nem feljelenteni) Kijönnek, ellenőrzik, és adott esetben jól megbüntetik.

Amúgy nehogy már... a Dettikét kitiltották? Már tényleg nagyon hiányzott, és csodálkoztam is, hogy hova lett. Remélem, azóta megtalálta a boldogságát, és átment rajta néhány magas, szőke, kékszemű. :D

2023. szept. 4. 08:24
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

A tramadol és a benzodiazepinek (Xanax, Rivotril) nem minősülnek kábítószernek, így maximum valami gyogyszerrendészeti szabálysértést lehetne a nyakukba varrni...

Viszont a Zaldiarban paracetamol is van, úgyhogy lehet hogy a májuk nem fogja sokáig bírni.

2023. szept. 4. 11:30
 23/26 A kérdező kommentje:
Hát ez rohadt jó hogy vényköteles gyógyszereket árul és teljesen legális. Pláne hogy ilyen nagy mennyiségben lehetetlen hogy felírnák a nőnek. Egy srác is mesélte privátban aki ismeri személyesen Dettit hogy mesélte neki hogy végigjárja az apjával az összes gyógyszertárat és mindenhol kiváltják valahogy.
2023. szept. 4. 12:31
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem mondta, hogy legális. Az, hogy nem büntetik agyon úgy, mintha "kokain" lenne, még nem azt jelenti, hogy legális. Te úgy gondolkozol, mintha fekete fehér lenne, az egyikért becsületérdemrend járna, a másikért kötél. Az élet nem ilyen.
2023. szept. 4. 12:38
 25/26 anonim ***** válasza:
68%

Szegény Dettike... Amúgy ő se százas, tehát az ő szavára se adnék túl sokat, hogy minden pont úgy van, ahogy mondja.

Dettikével egyébként elég ambevalens érzésem van, egyfelől iszonyatosan sajnáltam, mert tényleg egy elk úrt gyerek, másfelől nem tudtam olyan számba venni, és most se mindig, hogy ne röhögjem ki, ha rá gondolok. És ez nem szimplán a személyiségzavarából adódik, hanem hogy olyan rasszista, és ostoba és és és....

2023. szept. 4. 12:42
 26/26 anonim válasza:
100%
Megadhatnád az ismerősöd elérhetőségét :p
2023. dec. 8. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!