Mit szóltok ehhez ?
Ezek szerint a Budapest határaiban lévő szakad is érinti? Tehát Budapesten belül se mehetek ezentúl rá?
10:47
De 😍, “ez ismét nagy segítség a családoknak” Nem is értem, hogy miért akarnak elmenni sokan, narancskomcsik egyre élhetőbbé teszik az országot, hát nem? 😀
Hát erről van szó, szerintem is, majd mindjárt jönnek a Megafon öregdiákok, és meg fogják magyarázni, hogy hogy is van ez.
10:54
Most miért? Lölő legalább hamar vehet még egy Yacht-ot és néhány millió rekesz energiaitalos kávé-t…🤣 Most ezt miért sajnáljuk tőle.
Én azt csodálom, hogy nincs hídadó, vagy nincs felosztva Budapest körzetekre és akik áthalad másik körzetbe annak is fizetnie kelljen… (gyalogosoknak is), miért akarnánk, hogy az alsó réteg ha nem tud fizetni, át tudjon menni az elit negyedbe, miért keveredjen a felső ezer, az alsó milliomodikokkal ?
Nem érint.
Pest megyében és Budapesten összesen volt 1,35 millió autó és 1,3 millió matricát adtak el. Feltételezve hogy 90%-át magyarok vették így lehet talán 100-150 ezer olyan autó amit ez a változtatás érinthet, de lehet még annyit se, mert nem mindenki jár arrafelé, lehet vannak alternatív útvonalak is.
De eleve, nem arról szólt a fáma, hogy élhetőbb, autómentes Budapestet akartok? Most akkor hogy van ez, ha Geri csinálja a biciklisávokat, emeli a parkolási díjat akkor tapsikoltok, ha Orbán emeli az útdíjat akkor meg sírtok?
“ Most akkor hogy van ez, ha Geri csinálja a biciklisávokat, emeli a parkolási díjat akkor tapsikoltok, ha Orbán emeli az útdíjat akkor meg sírtok?”
Te tényleg ennyire agymosott vagy, vagy valaki fogja a kezed?
Az M0 elkerülte a várost! Nem a várost pöfögöd tele, én Gergő helyében a bicikisáv és autós sáv közötti szakaszt beton gömbökkel tenném ki mint ami a villamosok mellett vannak, ha nyer a narancs, szórakoztatnak a helyreállítással ha ennyire autósok.
Neked és szavazóspanjaidnak jó fizetgetést Lölőnek.
(Reméljük Januárra meglesz az angol C1-C2-m).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!