Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit szóltok ehhez ?

Mit szóltok ehhez ?

Figyelt kérdés

[link]

Ezek szerint a Budapest határaiban lévő szakad is érinti? Tehát Budapesten belül se mehetek ezentúl rá?

2023. aug. 27. 10:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
68%
Rámehetsz, ha fizetsz. Ezzel is segíted a nagy embert abban, hogy megszilárdítsa a nemzeti burzsoáziát. Ez nemes cél, vagy nem?
2023. aug. 27. 10:47
 2/20 A kérdező kommentje:

10:47

De 😍, “ez ismét nagy segítség a családoknak” Nem is értem, hogy miért akarnak elmenni sokan, narancskomcsik egyre élhetőbbé teszik az országot, hát nem? 😀

2023. aug. 27. 10:51
 3/20 anonim ***** válasza:
25%

Hát erről van szó, szerintem is, majd mindjárt jönnek a Megafon öregdiákok, és meg fogják magyarázni, hogy hogy is van ez.

2023. aug. 27. 10:54
 4/20 A kérdező kommentje:

10:54

Most miért? Lölő legalább hamar vehet még egy Yacht-ot és néhány millió rekesz energiaitalos kávé-t…🤣 Most ezt miért sajnáljuk tőle.

Én azt csodálom, hogy nincs hídadó, vagy nincs felosztva Budapest körzetekre és akik áthalad másik körzetbe annak is fizetnie kelljen… (gyalogosoknak is), miért akarnánk, hogy az alsó réteg ha nem tud fizetni, át tudjon menni az elit negyedbe, miért keveredjen a felső ezer, az alsó milliomodikokkal ?

2023. aug. 27. 11:00
 5/20 anonim ***** válasza:
56%
Retek fidesz.
2023. aug. 27. 11:02
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
Igaz magyar nem kerül. Átmegy a belvároson.
2023. aug. 27. 11:04
 7/20 anonim ***** válasza:
60%
A mobilitás a hanyatló nyugat ópiuma! Őseink se autópályán jöttek!
2023. aug. 27. 11:07
 8/20 anonim ***** válasza:
19%

Nem érint.

Pest megyében és Budapesten összesen volt 1,35 millió autó és 1,3 millió matricát adtak el. Feltételezve hogy 90%-át magyarok vették így lehet talán 100-150 ezer olyan autó amit ez a változtatás érinthet, de lehet még annyit se, mert nem mindenki jár arrafelé, lehet vannak alternatív útvonalak is.

De eleve, nem arról szólt a fáma, hogy élhetőbb, autómentes Budapestet akartok? Most akkor hogy van ez, ha Geri csinálja a biciklisávokat, emeli a parkolási díjat akkor tapsikoltok, ha Orbán emeli az útdíjat akkor meg sírtok?

2023. aug. 27. 11:07
 9/20 A kérdező kommentje:

“ Most akkor hogy van ez, ha Geri csinálja a biciklisávokat, emeli a parkolási díjat akkor tapsikoltok, ha Orbán emeli az útdíjat akkor meg sírtok?”

Te tényleg ennyire agymosott vagy, vagy valaki fogja a kezed?

Az M0 elkerülte a várost! Nem a várost pöfögöd tele, én Gergő helyében a bicikisáv és autós sáv közötti szakaszt beton gömbökkel tenném ki mint ami a villamosok mellett vannak, ha nyer a narancs, szórakoztatnak a helyreállítással ha ennyire autósok.

Neked és szavazóspanjaidnak jó fizetgetést Lölőnek.

(Reméljük Januárra meglesz az angol C1-C2-m).

2023. aug. 27. 11:14
 10/20 anonim ***** válasza:
62%
Na ugye, megmondtam. Meg is jött. Bizonyára van egy szolgálatvezetőjük, aki vezényli őket, hogy mikor hol kell megvédeni a nagy embert.
2023. aug. 27. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!