Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ehhez a váratlan...

Mit szóltok ehhez a váratlan hírhez ?

Figyelt kérdés

Készítik az újabb koktélt 💉💉💉

[link]

#booster #Vax #C0vid #United Nations - World Health Organization
2023. aug. 16. 16:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%

Mondok valami durvát: influenza oltásra is minden évben új koktélt készítenek.

Ezt egy teljesen normális dolognak tartom, hogy bizonyos vírusoknak szezonja van, és az oltást sűrűn módosítani kell.

2023. aug. 16. 16:38
 2/18 anonim ***** válasza:
29%
El kellene már kezdeni bezárni. Majd megnézheti magát a sok bulikázó fiatal télen a lélegeztetőn.
2023. aug. 16. 16:42
 3/18 anonim ***** válasza:
63%
Én belém több oltást nem adnak az biztos!
2023. aug. 16. 16:43
 4/18 anonim ***** válasza:
90%

Mit szóljak? Aki nagyon tart a fertőzéstől felveszi, és? Nem titok, hogy az Eris már annyira más mint a rettegett első variánsok, amik tényleg veszélyesek voltak sokakra, hogy szinte egy másik sokkal lightosabb vírus lett. Van ellene oltás, aki kéri felveszi. Ennyi.

bár gondolom kérdező te még mindig ilyen covid rettegő vagy, aki szerint az egészhazugság meg jön a több évig tartó lockdown és coviddiktatúra lesz és greatresettt....szólok! NEM JÖTT BE, SEMMI!!!! konteóskáim, semmi! Gyakorlatilag minden úgy volt, ahogy az a "gonosz mainstream mondta".

2023. aug. 16. 16:48
 5/18 anonim ***** válasza:
37%
4) 2 évig nem volt elég ez a hülyeség?
2023. aug. 16. 16:53
 6/18 anonim ***** válasza:
5%
Putyin a háború első napján lebombázta a bilógiai laborokat. Úgy látszik az ukránoknak egyet sikerült újjá építeniük.
2023. aug. 16. 16:55
 7/18 anonim ***** válasza:

Nem váratlan, már elég "régi", de szerencsére nem súlyosabb mint egy influenza.

Amúgy a nagy covid terjedést sikeresen átvészeltem, úgy hogy a szomszédságban többen is elkapták.

Erre most márciusba, elkaptam az influenzát...

(Olyan volt mint egy jó szerető, 2 hétre ágynak döntött)

2023. aug. 16. 16:56
 8/18 A kérdező kommentje:

Én belém több oltást nem adnak az biztos!”

Belém se

Majd Orbán és Maruzsa bácsi bezáratja megint a buli helyeket, és mondja

no vakcina, no party

Majd az éttermeket, az mehet dolgozni akinek van ótási kártya..

“ bár gondolom kérdező te még mindig ilyen covid rettegő vagy, aki szerint az egészhazugság meg jön a több évig tartó lockdown és coviddiktatúra lesz és greatresettt....szólok! NEM JÖTT BE, SEMMI!!!! konteóskáim, semmi! Gyakorlatilag minden úgy volt, ahogy az a "gonosz mainstream mondta".

😂🤣 Ennél nagyobbat nem is tévedhettél… 1 oltásom sincs, télen a pláza teraszán kellett megennünk a kajánkat (nem 1x) mert le volt zárva az oltatlanok elől a food court székei, ott állt a bizti lány vagy hapsi aki elkéregette a kártyát és azt engedte a székekhez…

2023. aug. 16. 17:06
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Könyörgők AZ ORVOSKNAK HIGYJETEK!

[link]

2023. aug. 16. 17:10
 10/18 anonim ***** válasza:

#9: ez valami vírusos oldal?

Csak mert nekem blokkolta a Windows Deffender betöltés közben. :-D

2023. aug. 16. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!