Maganellatas, 3 napon belul nem lehet lemondani az idopontot, de ha megis lemondanam vagy nem mennek el akkor 40 ezer forintot fizetni kell "szerzodes szegesert".
Ez torvenyes? Milyen szerzodes? Az idopont foglalassal egy szerzodes jon letre? Es honnan kellett volna tudnom mikor foglaltam telefonon, amikor errol nem tajekoztattak?
Es honnan kellett volna tudnom mikor foglaltam telefonon, amikor errol nem tajekoztattak?
Átolvasod a honlapot.
Nyilván tele a hócipőjük a sok hülyével, aki foglal időpontot, de nem jön el, nekik meg fizetni kell az ott ücsörgő orvost.
2023. aug. 23. 10:23
2/18 anonim válasza:
Ha negyvenezret kérnek valószínű nem vérnyomás mérésre mentél volna, hanem valami komolyabb beavatkozásra. Rákészülnek te meg lemondod. Fogorvosnál 2 nappal előbb le kell mondani, ott nem volt szó arról hogy fizetni kell érte.
2023. aug. 23. 10:45
3/18 A kérdező kommentje:
Miért kéne honlapon mindent elolvasni? Ez nem egy papiros szerződés amit átolvasol és aláírsz. Akkor tájékoztassanak vagy küldjenek szerződést.
2023. aug. 23. 10:45
4/18 A kérdező kommentje:
#2 Fogászat. De megoldodott a gond és így nincs szükségem rá.
2023. aug. 23. 10:46
5/18 anonim válasza:
Ez elég sok szolgáltatónál így van, nem csak orvosnál. Mivel ha nem mész el, de nem is mondod le, hogy mást tudjanak a helyedre behívni, azzal te őket megkárosítottad. Akadékoskodhatsz, de ha perre mennek, akkor nekik lesz igazuk és a 40ezer felett még fizetheted a perköltségeket is. A szóbeli szerződés is szerződés, csak nehezebb bizonyítani. De nekik ott lesz a rendszerben a foglalásod, meg a számod a híváslistán amit bemutathatnak. Kérdés mennyi kedvük, meg kapacitásuk van az üldözésedre, vagy szerencséd lesz és rád hagyják vagy nem.
2023. aug. 23. 11:23
6/18 anonim válasza:
Készülhetsz rá, hogy behajtót küldenek rád, és igazuk lesz. Előbbiek jól kifejtették.
2023. aug. 23. 11:26
7/18 anonim válasza:
#2 vagyok
Magyarországon vagyunk, még mindig divat elég sok helyen, hogy "lehúznak" minket. Ahol én voltam ott nem volt ilyesmiről szó, viszont ha valami közbejött két nappal előtte le kellett mondani. Igaz, nem kellett lemondanom egy kezelést sem de egy nagyon "fair banda" ahol voltam, nem akartak lehúzni.
2023. aug. 23. 11:28
8/18 A kérdező kommentje:
Lemondánám de 3 napon belül nem lehet már.
2023. aug. 23. 11:33
9/18 A kérdező kommentje:
Persze a szóbeli szerződés is szerződés, de akkor tajekoztatni kell, ami csak utólag derült ki hogy így van.
2023. aug. 23. 11:34
10/18 A kérdező kommentje:
Honnan tudjon róla az ember, ha nem mondják meg? Szüljem ki a kisujjamból?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!