Kiállító hivatal. Megyei, vagy vármegyei?
Figyelt kérdés
Tudom, rossz kategória, de ez az egyik legnépszerűbb topik, hátha több ember több válasszal tud szolgálni.
Ki kell töltenem egy doksit, amiben kérik az egyik okiratom kiállító hivatalának nevét. A papíromon még "Veszprém Megyei Kormányhivatal" van.
Most akkor én is ugyanezt írjam le, vagy a már aktuális nevét, vagyis "Veszprém Vármegyei Kormányhivatal"-t?
2023. aug. 20. 10:50
1/3 A kérdező kommentje:
Ja, ezt a papírt majd be kell vinnem jövő héten személyesen is, elég hülyeén néz ki, hogy papíron ez a neve, de digitálisan másik nevet írtam be a hivatalnak. Most akkor melyik legyen?
2023. aug. 20. 10:51
2/3 anonim válasza:
A kiállításkori nevét írd be!
Számtalanszor foglalkozom régi engedélyek megújításával a munkám során, ahol már megszűnt, átnevezett, átszervezett hivatalok nevét írom le. Mert a régi engedély kiadásakor őket úgy hívták.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ!!
2023. aug. 20. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!