Az utcában az egyik lakó nem engedi hogy a háza előtt az utcán megálljon valaki egy pillanatra, lehet rendőrt hívni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Többször előfordult hogy megálltunk beszélgetni még a sarkon de nem közvetlen ott hanem a házuk-től legalább egy 5 méterre a járdán, nem hangoskodunk meg semmi csak kijön hogy el lehet menni és ott nem állhat senki szerinte mert fél hogy valaki a ház előtti fáról biztos szedni akarja az almát
Lehetne rendőrt hívni ilyenkor hogy zaklatja az embereket közterületen?
Hát ha utána befejezi az emberek zaklatását
2023. aug. 20. 08:53
1/12 anonim válasza:
Én minimum a TEK-et vagy a honvédséget hívnám
3/12 szántóvető válasza:
szedd le az almát.a fa az önkormányzaté,de ha nem tart igényt az almára akkor leszedheti bárki aki arra jár.
4/12 anonim válasza:
a járda nem az övé.... köze nincs hozzá, hogy ki áll meg a járdán beszélgetni....
vannak ilyen félhülyék, akik azt hiszik, hogy a világ értük van....
5/12 anonim válasza:
Ilyen miatt nem mennek ki a rendőrök. Ne menjetek el onnan, nem küldhet el onnan, a közterületen lévő fa meg nem az övé, akkor sem, ha ő ültette.
6/12 A kérdező kommentje:
Elég agresszív inkább nem balheztam
2023. aug. 20. 13:38
7/12 szántóvető válasza:
akkor minek írsz ki kérdést ha úgysem fogsz rendőrt hívni?nem értem.
8/12 anonim válasza:
Az utca közterület, a magam részéről kerülöm az ilyen szituációkat. Viszont vannak olyanok, akiknek semmi sem elég jó. Sétálok a járdán és rám köhög, rám okád.
9/12 Justinianus válasza:
Mondd te neki, hogy ő hívjon rendőrt.
10/12 anonim válasza:
Álljatok máshol. Minek balhézni. Az almát meg szép csendben kell leszedni. És amint írták, az az önkorié, akkor is, ha ő ültette és ő gondozza. Sőt, jöhet az önkori és akármikor ki is vághatja azt a fát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!