Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek lendítene az...

Szerintetek lendítene az egészségügyi ellátás színvonalán, ha az orvosi munkára bevezetnék a minőségellenőrzést? Illetve betegvéleményezést az egyes orvosok munkájának hatékonyságáról, beteggel való bánásmódjáról?

Figyelt kérdés

2023. aug. 19. 19:57
1 2 3
 11/30 Justinianus ***** válasza:
54%

Nem mentek még elegen külföldre?

Nemsokára örülni fogsz, ha el tudod majd kézzel-lábbal magyarázni a pakisztáni vagy indiai felcsernek, hogy hol fáj... :)

2023. aug. 19. 20:59
 12/30 A kérdező kommentje:

Egyelőre ott tartok, hogy elvileg magyar orvossal nem lehet magyarul kommunikálni. Eddig legalább latinul ment nekik. Most már szakaszos mutizmus, és b. Kó beszólások jellemzik inkább őket.

Kössz, de inkább nem megyek orvoshoz, inkább, mint hogy a dilettantizmusa miatt még jobban beteg legyek, mint ahogy ez az esrtemben is megtörtént. Az idejében menj vizsgálatra- felhívást meg felejtse el mindenki. Kikérik maguknak, ha ilyennel zavarják őket.

2023. aug. 19. 21:09
 13/30 A kérdező kommentje:

Én arra fogok szavazni legközelebb, aki minőségellenőrzés alá vonja az orvosok munkáját.

Elég az igazságtalanságokból, hogy egyes emberek csak gazdagszanak mások nyomorán.

Azoknak adnám csak a zsét, akik képesek betegcentrikusan, lelkiismeretesen gyógyítani.

Legyenek kevesebben inkább. El lehet húzni ebből a szakmából, ha csak rontani tudnak a betegek állapotán! Bár húzna el az összes bunkó, dilettáns!

2023. aug. 19. 21:15
 14/30 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy csak státuszfitogtatás ez sok orvosnál, hogy orvos. Meg bejön neki az a kis kevés fizetés.

Na, ezeket rúgnám ki páros lábbal!

2023. aug. 19. 21:18
 15/30 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna. 100%-ig egyetértek abban, hogy minden rendelőbe kéne egy minőségellenőr tiszt (minden héten más, hogy ne tudjanak sumákolni-haverkodni), de az is igaz, hogy ilyen árak, várólisták, hozzá nem értés és elvándorlás mellett a jövő úgy néz ki az öngyógyításé. Még sebészet terén is szerintem.
2023. aug. 20. 02:19
 16/30 anonim ***** válasza:
Szimplán meg kéne fizetni az egészségügyi szakdolgozókat és sokkal több pénzt kéne fordítani az egészségügyre. Amúgy van színvonalas egészségügy itthon is, úgy hívják hogy magán egészségügy.
2023. aug. 25. 00:23
 17/30 anonim ***** válasza:
16: a magán egészségügy trágyább, mint a tb. Kóklerek csoportosulása nagyrészt, tisztelet a kivételnek. Utóbbi hónapokban majdnem 100 ezret hagytam ott a nagy semmiért, semmit se haladtam a problémámban, csak ment a tv-s kártyás jósnős féle rizsa, hogy kihúzzák az időt amíg benn ülsz.
2023. aug. 25. 09:37
 18/30 anonim ***** válasza:
Én meg pont az ellenkezőjét tapasztalom. Fizetek egy csomó pénzt és elég gyorsan ellátnék. Kurvára örülük, csak azokat sajnálom, akik ezt nem tudják megtenni.
2023. aug. 25. 09:39
 19/30 anonim ***** válasza:
18: szerintem te magánorvos vagy, és nyomod a promo szöveget.
2023. aug. 25. 09:41
 20/30 anonim ***** válasza:

A kórházakban ahogy a multban is volt, jelenleg is van minőségellenőrzes, minosegbiztositas iso es MEES standard szerint. Minden kórházban van minőségirányítási részleg az igazgatóságon belül.

Ha a kórháznak barmilyen halálozási, fertőzési statisztikai adatot nyilvánosságra hoznának az nem változtatna sokmindenen ugyanis nem igaz az a feltevés amit irt az elején az egyik válaszoló hogy akkor oda senki nem menne. Ugyanis Magyarországon az ellátásra u.n területi ellátási kötelezettség van előírva azaz mindenkit a lakcime szerint illetékes fekvő beteg ellátó lát el, és csakis ő köteles kezelni az életveszélyes állapotokat leszámítva. Azaz nem mehet át a másik megyébe a kedves beteg ha nem tetszik neki a saját megyei kórháza.

Ez a hozzáállás pedig egyszerűen elképesztő... Mi az hogy folyton nyaralni mennek??? Ez komoly?! a szabadságán és szabadidejében mindeki azt csinál amit akar. Valószínűleg az EU dolgozók nem tőled fognak engedélyt kérni ha el akarnak utazni. Ha pedig sokkalod az orvosi fizeteseket akkor a kormanynak reklamálj ők emelték meg ennyire. Az orvosok mióta világ a világ jól éltek és a társadalmi elithez tartoztak anyagilag. Mert az állami fizetésükön kívül rengeteg más módon is bevételhez tudnak jutni. A hálapénzt pedig a betegek adják, nem is értem miért kellett rászoktatni őket.

2023. aug. 29. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!