Egészségügyi dolgozónak számítok e?
Figyelt kérdés
A Semmelweis Egyetem hallgatójaként egészségügyi dolgozónak számítok e?2023. máj. 4. 10:14
1/9 anonim válasza:
Nem. De pontosan mire vagy kíváncsi, hogy vonatkozik-e rád hallgatóként?
2/9 anonim válasza:
Hallgatóként miért számítanál dolgozónak????
Értem én, hogy ez nem felvételi és nem is egyetemi vizsgaanyag, de nagyon fura, hogy elvileg felnőtt, jogképes (méghozzá nyilván intelligens, hiszen egyetemre járó, valószínűleg orvosnak készülő) fiatal ezt ne tudja magától végiggondolni.
3/9 anonim válasza:
Nem. Semmilyen dolgozónak nem számítasz, tanuló vagy. És durva, hogy egyetemistaként ezt nem tudod. Én olaszul TANULOK, de ettől még nem számítok nyelvésznek. Unokahúgom meg fizikát tanul, és ő sem fizikus.
4/9 anonim válasza:
Tényleg igaz lehet, hogy egyre hülyébbek a mai fiatalok.
5/9 anonim válasza:
Majd ha meglesz a kis kék kártyád, akior.
6/9 anonim válasza:
Én értem, hogy miért merült fel ez a kérdezőben, hiszen pl. mikor a kísérleti vakcinával lőtték be az egészségügyiseket, akkor a hallgatóknak is kellett.
7/9 anonim válasza:
Csak nem megint a szokásos gyógyszerészhallgatónk a a kérdezö...a kérdése olyan mimt neki.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat. Egy szaktársam hozta fel a témát, hogy a háziorvosánál soron kívül részesülhet kezelésben, mert elmondása szerint eü. dolgozónak számít. Ez alapján született meg a kérdés.
4,6,7 elég furi nekem, de köszi a választ :)
2023. jún. 11. 15:25
9/9 anonim válasza:
A doki jó fej volt, ennyi a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!