A karom eltávolítása legális Magyarországon?
1: Tehát nem ajánlott, de legális? Úgy is hogy már rengeteg országban betiltották és a bizonyítékok ellenére mennyire ártalmas? Elég elszomorító...
Azert köszi a választ
Kérdező! Nem mindegy, hogy valami betegségre gondolsz vagy testképzavarra.
Láttam egy dokumentumfilmet, ahol valaki a lábát akarta levágatni, mert neki az nem volt normális, hogy van lába. Úgy "edzett" a műtét utánra, hogy tolószékben járt mindenhová, pl. hogy egy üzletben hogy éri el az adott termékeket. De természetesen nem vágták le neki.
Tehát ha, ahogy a 2-es írta, az, ha baj van, amit máshogy nem lehet kezelni, az legális, és szükséges is.
De ha csak valakit zavar a karja, azt pszichiáterhez küldik kezelés céljából.
Ó, bocs, te a macskakaromra gondoltál ugye?
Akkor tekintsd tárgytalannak a fenti válaszom.
Abban nem tudok érdemben írni.
Majd téged is lepontoznak, 8-as.:) Valahogy a 2-es kommentet láttam meg először, és onnan gondoltam én is, hiszen ez egy létező valós probléma.
Levontam a tanulságot: figyelmesebben kell olvasni, és nem árt, ha minden kommentet elolvas az az ember. (Már, ha akar válaszolni.)
Tisztelt Hova gondolsz Úr!
A kérdést is érdemes szabadosan, adekvát módon megfogalmazni, mert első olvasatra bizony testképzavarra utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!