Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az LMBTQ-s betegek adatait,...

Az LMBTQ-s betegek adatait, eseteit miért adják ki a korházi orvosok a médiának?

Figyelt kérdés

Amikor egy baleset történik a beteggel, pl beleszorul a súlyzó a fenekébe és ott marad, akkor ezzel a korházba jelentkezve ő betegnek számít. Sehonnan sem tudnánk meg hogy ez megtörtént, ha az orvosok nem értesítik a médiát. Tucat ilyen balesetről tudni. Amikor a korházban van a baeleset szenvedett személ, akkor betegnek számít. Miért értesíti a korház a médiát?

Sok esetet olvasok a FB humor oldalain, amikor a korházi orvosok értesítették a médiát egy meleg beteg abszurd balesete miatt. Nem egyszer transz volt a személy és volt olyan is amikor LMBTQ-s aktivistáról beszélünk. Nem teljesen világos miért értesítik a médiát ilyenkor az orvosok?

Még a Bayer Showban is elhangzott, mert a szomszéd mesélte én nem nézem, amikor egy közlekedési dugóban beleült a sebváltóba és nem tudta kiszedni a fenekéből. Tudnák most sorolni ilyen eseteket. Legutóbb ezt olvastam [link]

2023. aug. 8. 15:12
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Azért hogy lehessen rajtuk röhögni. Beszorult egy súlyzó a lukába. Érted. Muhhahhahha..
2023. aug. 8. 15:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Na de ez nem etikátlan? Miért nem tiltakoznak ilyenkor az LMBTQ szervezetek?
2023. aug. 8. 15:17
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem az ilyen eseteket nem úgy teszik közzé, hogy konkrétan Gipsz Jakab nevű betegnek szorult a sulyzó a fenekébe, csak az esetről beszélnek.
2023. aug. 8. 15:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Most konkrétan erről az esetről nem is tudom ki volt, de korábban bizony voltak olyan esetek, amikor lehetett tudni hogy szegény LMBTQ-s dolgozó vagy aktivista nem is tudom, hogy nevezik őket volt az illető. Voltak még sokkal bizarabb esetek is ám. Szerintem ezt sem hinné el senki, ha nem van még elmentve a linken
2023. aug. 8. 15:43
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Mutass egyetlen linket, ahol meg van jelölve pontosan ki az áldozat és nem az áldozat maga árulta el a nevét, mert szerintem nagyjából sehol a világon nem adott ki nevet orvos ilyen témában.
2023. aug. 8. 15:55
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Nem tiltakozni kell, hanem feljelenteni, ha ilyen történik, ezért nagyon csúnyán megb@sszák az illetékeseket. Megjegyzem, nem vagyok róla meggyőződve, hogy ha ilyesmi eljut a médiához, az a kórház révén jut el, pontosan azért, mert nagyon komoly következményei lennének, esélyesebb egy szimpla rosszakaró ismerős, rokon, stb…

Sőt, arról végképp nem vagyok meggyőződve, hogy az összes ilyen “hír” valódi lenne.

2023. aug. 8. 16:12
 7/10 anonim ***** válasza:
35%
LMBTQ dolgozó. :)
2023. aug. 8. 16:13
 8/10 anonim ***** válasza:
15%
Hogy a normalitás útján maradjanak az emberek, és hogy elrettentsék őket a beteges dolgoktól.
2023. aug. 8. 16:44
 9/10 anonim ***** válasza:
92%
Az adatvédelem szerint a beteg adataival, azonosíthatóan tilos közzétenni, ha én azt mondom, hogy az elmúlt években valaki a fogfájását a fülébe dugott fokhagymával kívánta orvosolni, és a nőgyógyászaton sikerült belőle kiszedni, akkor ezzel én nem sértettem törvényt, viszont elég képtelenség ez is.
2023. aug. 8. 19:03
 10/10 anonim ***** válasza:
57%
8 a homoszexualitás normális
2023. aug. 9. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!