Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ki van benne hogy a rasszizmus...

Ki van benne hogy a rasszizmust börtön büntetésel szankciónálnák?

Figyelt kérdés
2023. aug. 7. 21:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
45%

ma 08:40

Pedig ez a legkorrektebb bünti és eddig még senki sem tudott meggyőzni az ellenkezőjéről.

2023. aug. 8. 09:38
 12/23 anonim ***** válasza:
53%
Nem tök mindegy? 20 év és tiétek lesz észak Magyarország. Megnézem milyen országot tudtok létrehozni, haha.
2023. aug. 8. 12:07
 13/23 anonim ***** válasza:
29%
Sajnos nincs annyi hely, hogy az összes zsidó beférjen..
2023. aug. 12. 09:31
 14/23 anonim ***** válasza:
48%
Mindegy, hogy 2 diplomás, nyelvvizsgás roma mérnök vagy. A vér akkor is bennetek van. Nem kell itt magyarázni.
2023. aug. 12. 14:03
 15/23 anonim ***** válasza:
Kötelező szeretni! Nem szeretsz?? Olyan izé vagy! Elvisz a szeretet rendőrség és megver egy rózsaszín dildóval!!
2023. aug. 12. 19:56
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 14!Hallottam ezt màr alkalmazottól is,amikor kirúgtam mert egy lusta munkaerő volt.Csak míg te és a hozzád hasonló iskolázatlanok(legyen a rasszod bàrmilyen),munka után hazamentek a panelba a ronda feleségedhez meg a buta gyerekedhez s párizsit zabáltok,én minden hétvégén a magyar párommal Európában vagy Ázsiában nyaralunk :-)S a legfinomabb kajákat esszük..Cigányozhatsz,mert neked így könnyebb de egy cipőm többet ér mint az egész iskoláztatásod..A magyar GDP én pörgetem,s te fogsz a nyomoronc nyugdíjaddal rajtam élősködni.
2023. aug. 12. 22:07
 17/23 anonim ***** válasza:

16

Na, ez a rasszizmus. Te vagy a valaki, mert cigány vagy, de a fehéreket utálod, mint a legtöbb cigány.

A cigányok ellen irányuló rasszizmusnak a cigányok az okai. Egy részük a viselkedésével, és a fehérek elleni rasszizmusával. Más részük azzal, hogy a bűnöző cigányokat védik, velük vállalnak közösséget, nem a tisztességes magyarokkal.

(Két megjegyzés: 1. Nem vagyok benne biztos, hogy köze van az igazsághoz annak, amit írsz. 2. Nekem az a tapasztalatom, hogy aki romának nevezi magát, az nem tisztességes ember. A tisztességes cigányok cigánynak nevezik magukat. Munkahelyemen elég sokan dolgoznak ilyenek, ezt tőlük hallottam először, de azóta én is tapasztalom.)

2023. aug. 13. 06:09
 18/23 anonim ***** válasza:
19%
Kedves 17!Na és még olyan buta is vagy hogy a rassizmusod miatt nem tudsz szöveget értelmezni..Nem a fehéreket utálom hanem a hozzád hasonló rasszista tetveket..A felesßgem fehér,igy nehéz a fehéreket utálnom:-)
2023. aug. 13. 07:29
 19/23 anonim ***** válasza:
19%
Melyik sorban mondtam,hogy roma vagyok?:-)Mint mondtam engem a degradáló,lealacsonyitó,általánosíto cigány szó negatív értelemben történő használata zavar.De igazából mint làtom lehetsz akarmilyen rassz tagja ,te magad egy fasiszta,rasszista,buta,iskokázatkan ember vagy,akinek csoda ha érettségije van,s nem képes egy szöveget értelmezni..Én meg a te szintedre ha akarnék sem tudnék már lesüllyedni:-)
2023. aug. 13. 07:32
 20/23 anonim ***** válasza:
Én már azt is börtönnel sújtanám, ha valaki fehér létére nem akar mindenáron más színű lenni, nem törekszik rá, nem szégyelli magát
2023. okt. 23. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!