UK-ban élve, ha az orvos felír nekem orvosi marihuánát gyógyászati célból, akkor azt én behozhatom Magyarországra és fogyaszthatom legálisan?
Figyelt kérdés
Tehát elmegyek az orvoshoz Angliában, ő felír nekem marihuánát gyógyászati célból. Ezzel együtt kiállít számomra egy papírt (proof) is, hogy nekem szükségem van THC fogyasztására az egészségem megőrzése céljából. Ezután kb. egy-másfél hét múlva központilag kiküldenek nekem egy pofás kis dobozkát, benne THC tartalmú orvosságokkal (kapszula, cseppek, stb.). Azt én hozhatom magammal legálisan, és szedhetem Magyarországon is, ha erre járok?2023. aug. 5. 13:33
11/12 anonim válasza:
Magyarországon az itteni törvények érvényesek, úgyhogy nem tudod hazahozni.
12/12 anonim válasza:
Máskor jobban fogalmazzad meg a kérdésedet, mert több helyen is tele van hibákkal, a sztorid szempontjából!! :D
Magyarországon a marihuána, minden féle szempontból illegális, nem számít hogy milyen orvos írta aszt neked fel!!
CBD legális, bár az másra van kitalálva.
HHC, legálisan lehet rendelni, és fogyasztani, mert a THC tartalma, nem lépi túl a 0.2%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!