Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » UK-ban élve, ha az orvos...

UK-ban élve, ha az orvos felír nekem orvosi marihuánát gyógyászati célból, akkor azt én behozhatom Magyarországra és fogyaszthatom legálisan?

Figyelt kérdés
Tehát elmegyek az orvoshoz Angliában, ő felír nekem marihuánát gyógyászati célból. Ezzel együtt kiállít számomra egy papírt (proof) is, hogy nekem szükségem van THC fogyasztására az egészségem megőrzése céljából. Ezután kb. egy-másfél hét múlva központilag kiküldenek nekem egy pofás kis dobozkát, benne THC tartalmú orvosságokkal (kapszula, cseppek, stb.). Azt én hozhatom magammal legálisan, és szedhetem Magyarországon is, ha erre járok?

#marihuána #THC #gyógyászati marihuána #egészségmegóvás
2023. aug. 5. 13:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon az itteni törvények érvényesek, úgyhogy nem tudod hazahozni.
2023. aug. 7. 10:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Máskor jobban fogalmazzad meg a kérdésedet, mert több helyen is tele van hibákkal, a sztorid szempontjából!! :D

Magyarországon a marihuána, minden féle szempontból illegális, nem számít hogy milyen orvos írta aszt neked fel!!

CBD legális, bár az másra van kitalálva.

HHC, legálisan lehet rendelni, és fogyasztani, mert a THC tartalma, nem lépi túl a 0.2%.

2023. szept. 2. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!