Milyen állampolgár lesz a gyerekem?
USA,Franciaorszâg ,Spanyolorszàg
Itt igen.
Csak azt nem tudom ,hogy a szülöknek feltètel e ,hogy ugymond èletvitelszerüen ott èljenek.(Francia,Spanyol)
USA ûgy tudom adja egyböl
Ha te magyar állampolgár vagy, a párod meg thai, akkor a gyerek magyar és thai állampolgár lesz. Mindkét ország engedélyezi a kettős állampolgárságot, így nem kell választania.
Ha valamelyikőtök német állampolgár is, akkor azt is megkapja.
A biztosat ûgy tudod meg ha felkeresed a Gemeinde-t es azon belül az Einbürgerungsdienst-et.
Mèg orszagon belül is lehetnek eltèrèsek.
Ha ott jart suliba jo esellyel mentesül a tanulnivaloktol meg a nyelvvizsgàtol ès kevesebb pènzbe is fog kerülni.
Èn ezt vègigcsinâltam Svâjcba .Annyi hülyeseget hallottam ami nem is ûgy volt.Mèg azok is mondtak tèveset akik ebbe dolgoztak.Jarj utana Ott ahol laksz
16:
"Seit dem Jahr 2000 erwerben Kinder von Ausländern bei Geburt in Deutschland die deutsche Staatsangehörigkeit, wenn ein Elternteil seit mindestens acht Jahren rechtmäßig in Deutschland lebt und ein unbefristetes Aufenthaltsrecht besitzt."
"Entgegen der Aussagen zahlreicher Ausländer- bzw. Einbürgerungsbehörden können auch Kinder unter 16 Jahren ohne ihre Eltern grundsätzlich in die deutsche Staatsbürgerschaft eingebürgert werden, sofern sie über einen entsprechenden Aufenthaltstitel und die erforderliche Mindestaufenthaltszeit verfügen."
Utolsó akkor erre azt mondom kantonfüggö.egyik kollègàm külfödi volt,egyetemre jart ès ezert csak nyelvvizsgat kellett vinnie .
Nekem meg àllampolgàrsâgi vizsgat kellett tenni, együtt kaptuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!