Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen állampolgár lesz a...

Speechless kérdése:

Milyen állampolgár lesz a gyerekem?

Figyelt kérdés
Ha a Thai állampolgárságú partnerem, németországban szül nekem gyereket, milyen állampolgár lesz a gyermek?

2023. júl. 22. 22:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%

USA,Franciaorszâg ,Spanyolorszàg

Itt igen.

Csak azt nem tudom ,hogy a szülöknek feltètel e ,hogy ugymond èletvitelszerüen ott èljenek.(Francia,Spanyol)

USA ûgy tudom adja egyböl

2023. júl. 22. 23:53
 12/22 anonim ***** válasza:
93%

Ha te magyar állampolgár vagy, a párod meg thai, akkor a gyerek magyar és thai állampolgár lesz. Mindkét ország engedélyezi a kettős állampolgárságot, így nem kell választania.

Ha valamelyikőtök német állampolgár is, akkor azt is megkapja.

2023. júl. 23. 06:06
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó a helyes válasz.
2023. júl. 23. 06:13
 14/22 anonim ***** válasza:
15%
na akkor valaki azt is meg mondja hogy ha németországban tanul a gyerek huzamosabb ideje ės itt is él németorszagban hogy kaphatja meg a németállamporgårságot.
2023. júl. 23. 07:05
 15/22 anonim ***** válasza:
67%

A biztosat ûgy tudod meg ha felkeresed a Gemeinde-t es azon belül az Einbürgerungsdienst-et.

Mèg orszagon belül is lehetnek eltèrèsek.

Ha ott jart suliba jo esellyel mentesül a tanulnivaloktol meg a nyelvvizsgàtol ès kevesebb pènzbe is fog kerülni.

Èn ezt vègigcsinâltam Svâjcba .Annyi hülyeseget hallottam ami nem is ûgy volt.Mèg azok is mondtak tèveset akik ebbe dolgoztak.Jarj utana Ott ahol laksz

2023. júl. 23. 07:13
 16/22 anonim ***** válasza:
85%
Németországban a gyerek akkor lehet német állmpolgár (is), ha legalább az egyik szülö az, az ott tartózkodás nem indok rá.
2023. júl. 23. 07:24
 17/22 anonim ***** válasza:
83%
Ha a szülök èletvitelszerüen ott èlnek a gyerekkel x idö eltelte utàn lehet kèrvènyezni ha egyik szülönek sincs mèg.
2023. júl. 23. 07:32
 18/22 anonim ***** válasza:
77%

16:

"Seit dem Jahr 2000 erwerben Kinder von Ausländern bei Geburt in Deutschland die deutsche Staatsangehörigkeit, wenn ein Elternteil seit mindestens acht Jahren rechtmäßig in Deutschland lebt und ein unbefristetes Aufenthaltsrecht besitzt."

"Entgegen der Aussagen zahlreicher Ausländer- bzw. Einbürgerungsbehörden können auch Kinder unter 16 Jahren ohne ihre Eltern grundsätzlich in die deutsche Staatsbürgerschaft eingebürgert werden, sofern sie über einen entsprechenden Aufenthaltstitel und die erforderliche Mindestaufenthaltszeit verfügen."

2023. júl. 23. 08:16
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha Svàjcba jàrtàl pàr èvet suliba mentesülsz az âllampolgarsagi vizsga alol. - ez nem igaz.
2023. júl. 23. 08:46
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó akkor erre azt mondom kantonfüggö.egyik kollègàm külfödi volt,egyetemre jart ès ezert csak nyelvvizsgat kellett vinnie .

Nekem meg àllampolgàrsâgi vizsgat kellett tenni, együtt kaptuk meg.

2023. júl. 23. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!