Mi tehet az anyuka, ha a gyerekek apja nem akarja már ott alvós láthatásra elvinni a gyerekeket?
Az anya uszításán felbátorodva a gyerekek borzasztó stílust vettek fel az apa új párjával és annak gyerekeivel szemben. Direkt tettek tönkre több kedves dolgukat, játékaikat. Az apjuk berágott és megmondta, hogy amíg nem bizonyítanak, hogy megváltoztak, hozzájuk be sem tehetik a lábukat. Maximum elmászkálós programokra elviszi őket, de ennyi.
Az anyjuk most kétségbe van esve, hogy így nem fog tudni dolgozni és hogy nem csinálhat s*gget a szájából a gyerekek előtt, hogy most teljesen mást mondjon az apjuk új párjáról. Bíróságra akar menni, hogy kötelezzék az apát a láthatásokra. Ilyen létezik?
Igen én vagyok az "új", alig 3 éves kapcsolat. 4 hónapja költöztünk össze, azóta heti 3 napot voltak nálunk, amíg az apjuk egyedül élt 2 heti 1 nap volt. Az összeköltözéssel kezdődött ez a probléma. Az anyjuk szerint hiba vol és ezt be akarta bizonyitani. Az apjuk viszi őket ezután is programokra, ha a szabadnapjain hajlandóak vele menni. Mehetnének az ő lakásába is, de akkor napközben 14 órán át egyedül lennének és annyira nem megbízhatóak. Arra viszont senki nem kötelezhet, hogy a saját otthonunkban megfélemlítve kelljen élnünk.
Az utóbbi hónapban több mint félmilliós kárt okoztak, az meg hogy a 4 éves gyerek alvósjátékát a szeme láttára vágták szét és azt mondták neki, hogy vele is ezt fogják csinálni szerintem átmegy egy határon mint ahogy az is, hogy fel akarták gyújtani a könyvespolcot...
Az anyjuk beismerte, hogy kicsit elszaladt vele a ló, de változtatni nem akar, mert szerinte az rosszat tenne a gyerekeknek, ha hirtelen mást mondana mint eddig.
Vagyis 4 hónap elég volt neked, hogy megfúrd a kapcsolatát a gyerekeivel, rávedd, hogy megzsarolja az exét. Értem én, hogy nem akarod más gyerekeit presztrálni, de erre akkor kellett volna gondolnod mikor gyerekes pélóra ugrottál, nem pedig kvázi eltiltani a gyerekeket az apjuktól, de az papucs sem különb,meg is érdemli hogy ne álljanak késöbb szóbe vele a gyerekei.
Vicces, hogy miket adsz az ex szájába, mintha te tudnád hogy neki mi jár a fejében. Valószínűleg örül, hogy nem vagy a gyerekei közelében és esze ágában sincs nyalni a segged.
Nem pszichológus kell hanem az apának kell
1.foglalkozni és szeretni a gyerekeket
2. Nevelni őket, hogy nem tehetnek meg bármit.
Nonszensz amit leműveltek, backi.
Akkor mondok neked egy jó megoldást:
A gyerekek előtt nyílvánosan elismered, hogy minden amit az anyukájuk mondott rólad igaz, és előttük alázatosan bocsánatot kérsz az anyukától.
Így az anyukának lesz alapja azt mondani a gyerekeknek, hogy megbocsájtott mert bocsánatot kértél és megigérted hogy megváltozol.
Így nem lesznek összezavarva a gyerekek és minden happy lesz. Ha szereted a kanid és a gyerekeket akkor megteszed értük!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!