Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Felvettek a Prestige Modell...

Felvettek a Prestige Modell cégbe ahol be kell fizetnem 140 eurós összeget. Először nem csináltam semmit majd jött e-mail ahol azt kaptam hogy bekell fizetnem 140 eurót és ha nem fizetem be akkor jogi úton fognak haladni Mit csináljak?

Figyelt kérdés

#csalás #befizetés #gyanús #Prestige Modell
2023. júl. 8. 18:08
1 2
 11/13 anonim válasza:

10-es részére

Szóval jelentkezel, ami ingyenes és pozitív elbírálás esetén is költségmentes. Ezt írják.

Ezután kapsz egy e-mailt amiben ott van a szerződés link. Azt is leírják az e-mailben hogy kattints rá a linkre, töltsd ki a szerződést és küldd vissza számukra. Ha ezt megtetted akkor küldenek megint e-mailt amiben írják mi a következő lépés. Gondolom itt adnak telefonszámot amit fel kell hívni. Csakhogy én nem kattintottam a linkre. Erre küldtek egy hét múlva egy újabb e-mailt szintén egy linkkel. Ezt szintén figyelmen kívül hagytam. Aztán küldtek egy harmadik e-mailt amiben azt írják hamarosan küldik a szerződésem.

Na szóval akkor lenne fizetési kötelezettségem ha valamelyik linkre kattintva visszaküldtem volna a szerződést. De ez nem történt meg. Senkivel nem beszéltem telefonon se.

Én attól tartok hogy kreáltak egy hamis szerződést ami alapján pénzt követelnek majd. Erre szerintem nem mondhatod hogy én vállaltam kötelezettséget.

2023. szept. 28. 13:07
 12/13 anonim válasza:

11 vagyok.

Remélem megint csak linket küldenek. De jó lenne nem is keresnének többet, de szerintem erre igen csekély esély van.

Arra gondoltam teljesen törlöm az e-mail elérhetősegem.

Habár külföldi fórumokon olvastam olyat hogy ők se kattintottak linkre ennek ellenére küldtek neki hamisított szerződést.

2023. szept. 28. 13:34
 13/13 anonim válasza:

És mi a garancia ha kifizetem a 49 Euro elállási díjat akkor békén hagynak!?

Én már erre is gondoltam csak hagyjanak békén.

Lehet hogy minden évben küldenek majd ilyen zsaroló e-mailt.

A teljes e-mail cím törlése lenne jó. De akkor is ott van az a lehetőség, hogy majd küldik a behajtó irodától a lakásomra a papír alapú levelet.

2023. szept. 28. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!