Felvettek a Prestige Modell cégbe ahol be kell fizetnem 140 eurós összeget. Először nem csináltam semmit majd jött e-mail ahol azt kaptam hogy bekell fizetnem 140 eurót és ha nem fizetem be akkor jogi úton fognak haladni Mit csináljak?
Én is jelentkeztem abba az “ugynoksegbe” és én is kaptam ilyen
e-mailt,nem csinaltam semmit. Jött még egy pár hónapig ilyen e-mail de semmi nem történt azóta se,ugyhogy ne aggódj.
Szia! Igen!
Vannak a jelentkezésnek és az ezzel összefüggő kiértékelésnek költségei?
Nem. A jelentkezés, illetve az adatok és fotók kiértékelése ingyenes és kötelezettségektől mentes. Ha a jelentkezést és a velünk folytatott megbeszélést követően mégsem az együttműködés mellett dönt, akkor sincsenek költségek.
Sziasztok! Magyarországon a következő helyen lehet jelenteni őket:
Európai fogyasztói központ
Itt lehet ingyenes segítség nyújtást is kérni és panaszt is lehet tenni.
Én már megtettem a bejelentést. Tegyük ezt minél többen.
És biztos, hogy ennyi volt csak odaírva és amiket elfogadtatok feltételeket ott nem volt több írva?
Nagyon sokan azt szívják meg hogy gondolkodás és ész nélkül kattintgatnak.
Aztán ez az eredmény....
Igen.
A szerződésben van benne a fizetési kötelezettség és a törlési díjról is abban tájékoztat. Csak onnan tudom hogy a honlapjukon megnéztem a minta szerződést. Viszont szerződést nem küldtem nekik vissza. Akkor követelhetnének pénzt ha visszaküldöm a szerződést. Ráadásul azt írta hogy miután én visszaküldtem a szerződést, utána küld még egy megerősítő emailt amiben a következő lépések vannak leírva. Sokan azt írják hogy beszéltek is valakivel akivel lezárták a regisztrációt, de nálam ilyen se történt.
A fentebbi - és a másik kérdéseknél lévő - szedett-vedett leírásokból nem tudunk semmi konkrétat. Az hogy "felvettek" elég sokfélét jelenthet. Ki dutja mit küldtek vissza, mire kattintottak rá, mire mondtak igent a telefonban. Gondolom nektek még a hangszerződés is új fogalom...
Szóval ha valamire kötelezettséget vállaltatok azt bizony ki kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!