Mire számíthat, ha feljelentettem könnyű testi sértésért?
Mentem kocsival egyik este, az exem pedig vhogy mögém került. Nagyon közel jött, folyamatosan a "s.ggemben" jött. Nagyon zavaró volt, ezért leálltam jobbra. Neki van egy bekézelt nője, egy kitartott, nem dolgozik, meg semmi, de ez mellékes. Ahogy leálltam, megállt mögöttem. A nője meg megindult a kocsim felé. Én abban a pillanatban hívtam a 112-t, a díszpécser hölgy egyből felvette. Ahogy elkezdtem vele beszélni, már nyitódott is ki a vezető oldali ajtóm és a csaj nekiállt nekem szidkozódni. Kiszálltam, nekiállt rúgdosni, szóváltásba kerültünk, elkaptam a haját. Mindezt az exem a kocsiból nézte. Egy közös ismerősünk is kiszállt tőlük és mondta fejezzük be. Exem akkor jött oda felszólítani a nőjét hogy üljön be az autóba. Mondtam hova mentek, jönnek a rendőrök, és elmentek.
Szerintem mind a hárman vmit kitalálnak ellenem. Én egyedül voltam. A 112-re beérkezett hívások ugye rögzítésre kerülnek? Mire számíthat a csaj? És én ha ellenem állítottak vmit ami nem fedi a valóságot? Azt mondták a rendőrök a térfigyelőkön végig lehet követni hogy mögöttem jöttek, de ahol történt az incidens ott nem volt kamera. Az előzmény az hogy 3x jött-ment köztünk az exem, de eltelt több mint 3 év és ez a nő nem akad le rólam. Az exemről meg annyit, hogy egy papucs mert irányítja ez a nő, és hagyja magát kihasználni. Totál túlléptem rajta, érzéseim nincsenek felé, de nagyon bánt hogy ezt megengedik maguknak. Köszi annak aki elolvassa és ír.
Leszívja az energiámat ez az egész, minek is foglalkozom ezzel.
Igazából akkor annyi, hogy nem kap semmit a csaj??? Én "csak" azt szeretném ha bemegyek vhova vagy ha látom ne az legyen hogy nekem jön. Jó pár hónappal a Rossmannban voltam és ott voltak. Elmentem mellettük az egyik sorban, utána jött az sms hogy amúgy simán telibe vert volna. Ami meg is van a telefonomban...
14. Köszönöm.
15. Valóban, nagyon boldog párkapcsolat lehet...
Ùjabb hír:
Ha csak könnyű testi sértést követ el valaki, ami nem előre megfontolt szándékkal történt, megúszható pénz bírsággal,vagy feltételes szabadságvesztéssel...(mondjuk kap az illető 3 hónap felfüggesztett ítéletet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!