Mire számíthat, ha feljelentettem könnyű testi sértésért?
Mentem kocsival egyik este, az exem pedig vhogy mögém került. Nagyon közel jött, folyamatosan a "s.ggemben" jött. Nagyon zavaró volt, ezért leálltam jobbra. Neki van egy bekézelt nője, egy kitartott, nem dolgozik, meg semmi, de ez mellékes. Ahogy leálltam, megállt mögöttem. A nője meg megindult a kocsim felé. Én abban a pillanatban hívtam a 112-t, a díszpécser hölgy egyből felvette. Ahogy elkezdtem vele beszélni, már nyitódott is ki a vezető oldali ajtóm és a csaj nekiállt nekem szidkozódni. Kiszálltam, nekiállt rúgdosni, szóváltásba kerültünk, elkaptam a haját. Mindezt az exem a kocsiból nézte. Egy közös ismerősünk is kiszállt tőlük és mondta fejezzük be. Exem akkor jött oda felszólítani a nőjét hogy üljön be az autóba. Mondtam hova mentek, jönnek a rendőrök, és elmentek.
Szerintem mind a hárman vmit kitalálnak ellenem. Én egyedül voltam. A 112-re beérkezett hívások ugye rögzítésre kerülnek? Mire számíthat a csaj? És én ha ellenem állítottak vmit ami nem fedi a valóságot? Azt mondták a rendőrök a térfigyelőkön végig lehet követni hogy mögöttem jöttek, de ahol történt az incidens ott nem volt kamera. Az előzmény az hogy 3x jött-ment köztünk az exem, de eltelt több mint 3 év és ez a nő nem akad le rólam. Az exemről meg annyit, hogy egy papucs mert irányítja ez a nő, és hagyja magát kihasználni. Totál túlléptem rajta, érzéseim nincsenek felé, de nagyon bánt hogy ezt megengedik maguknak. Köszi annak aki elolvassa és ír.
Te kezdted a hajtépést?
nem fognak kapni semmit.
Fú, de felidegesítettem magam ezen. Ilyen primitív k*rvát....
Amúgy nem sok jóra számíthatsz. Ezért semmit nem kap a rongy....nem folyt vér.
Nincs az aranyból. Én nem vesztem össze senkivel. Véleményem szerint a csaj félti a "pozícióját" és tisztában van vele hogy "többet érek" nála.... Különben ki tartaná el.
8-as, köszi... De ne süllyedjünk le erre a szintre. Persze amúgy értem én. :)
Féltékeny rád, és van is rá oka.:)
Tényleg nem kell verekedni.:) Pedig addig húzná az agyad, hogy direkt bajba kerülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!