Hány ártatlan fog még meghalni a saját családtagja által mire végre hoznak valami olyan törvényt, ami ér is valamit az elmebetegek ellen?
Azért az emberölés más téma.
Ott közveszélyes az ember a társaira ahogy a bántalmazók is. Igen nekik is meg van a pszichológiája. Nem egy gyilkosnak volt rossz a családi háttere, gyerekkora, stb, de másokra veszélyes. Ott nem csak a rossz gyerekkor játszik közre hanem az agyában valami nincs a helyén. Azt nem tudom hogy kezelések útján rendbe lehetne e hozni, de ha nem akkor hagyjunk minden gyilkost, bántalmazót kint az utcán had szedje az áldozatait, mert ő is egyszer az volt?!
Így is vannak gyilkosok, bántalmazk akik pár évet kapnak. Őszintén én egy nagyon empatikus és tényleg szerető ember vagyok, de az ilyeneket életük végéig kínoztatnám. Én ezt nem tudom és lehet hogy nem is akarom elfogadni.
(És nem azokra az emberekre gondolok, akik véletlenül vagy épp önvédelemből öltek, bántottak)
"ha nem akkor hagyjunk minden gyilkost, bántalmazót kint az utcán had szedje az áldozatait, mert ő is egyszer az volt?!"
Nem, csak egyszerűen a másik oldalt nézve ne tagadjuk a bántalmazó kapcsolatok "áldozatainak" saját felelősségét, mintha az nem létezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!