Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A járásbíróság kizárólag...

A járásbíróság kizárólag levélben küldi a meghozott határozatot, vagy küldhetik ügyfélkapura is?

Figyelt kérdés

Húzódik egy rendőrségi szabálysértési ügyem(közlekedési), eddig tőlük az ügyfélkapun keresztül kaptam a határozatot, de a kifogás beküldése után végül átadták a döntést a bíróságnak és most rájuk várok. Valaki azt mondta, hogy a bíróság az csak levélben kommunikál.

Másik kérdés, hogy Július 16-án lenne 2 hónapja, hogy átadta nekik a rendőrség. Az ilyen ügyek is beletartozhatnak az ítélkezési szünetbe, vagy van esély arra, hogy attól függetlenül lezárulhat a dolog, ha mondjuk kicentizik a határidőt?

2023. júl. 3. 11:10
 1/5 MDaniel98 ***** válasza:
Szerintem is csak levélben fog ez megtörténni.
2023. júl. 5. 08:03
 2/5 peti 56 ***** válasza:
Ha van ügyfélkapud akkor igen bármit küldhet a hivatalos szerv - ha véletlen nem olvasod vagy nem veszed észre akkor szivsz .
2023. júl. 7. 21:25
 3/5 A kérdező kommentje:
2. szerintem ha nem nyitom meg, akkor az ott is ugyanúgy nem minősül átvettnek. de végülis mind1, mert figyelem úgy is :) hát már csak 1 hét, és kiderül, mi történik.
2023. júl. 8. 08:02
 4/5 A kérdező kommentje:
ma végülis megérkezett, úgyhogy ezek szerint az ilyen dolgokra nem vonatkozik az ítélkezési szünet.
2023. aug. 8. 13:09
 5/5 peti 56 ***** válasza:
A jogásztársadalom szégyenei a jogászok - levelet kapsz olyan helyre ahol már laktál és nem veszed átt a jogászcsürhe szerint nem akatrad átvenni -(ehez aszisztál a posta)- Ügyfélkapu - nemolvasod szerintük nem karsz tudomást venni róla - Hajléktalan létedre legyen bejelentett lakcímed - enyi marha jogászt és áll álami tisztviselőt ritkán hord egy ország
2023. szept. 12. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!