A Debreceni Járásbíróság büntető irodáját hány órától hány óráig lehet hívni?
Csak mert a birosag.hu debreceni telephelyén nem látok olyat írva, hogy ügyfélfogadás, és gondolom ügyfélfogadási időben lehet hívni.
Hivatalos személy elleni erőszak a vád, és hogy az ítélettől mikor küldik a papírt, ami a részletes ítélet indomolását tartalmazza. Ha valaki tudja a választ itt, tőle is megköszönöm, de én a bíróságot szeretném felhívni. Valahol le van vezetve, hogy náluk mikor van ügyfélfogadás és mikor lehet hívni?
Köszi a válaszokat!
Sikerűlt felhívni őket.
Első kérdezte feltehetően engem mint kérdezőt, hogy mit csináltam.
Még tavaly ősszel lekevertem egy nyaklevest egy rendőrnek. UGYAN NEM KELLETT VOLNA, már bánom és ezért ítélt el a Debreceni bíróság 180.000 forint pénzbüntetésre idén január 31-én. Azért akartam felhívni, hogy mikor kell befizetni, azt mondták nem nekik kell, hanem a törvényszék gazdasági hivatala külön felhívására és csekkjéje, amit majd küldenek.
Ezt mondták, de azért kőszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!