Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi lenne a megfelelő büntetés...

Mi lenne a megfelelő büntetés ezeknek a közúton versenyző hadd ne mondjam miknek?

Figyelt kérdés

Szerencsétlen kerékpáros... Van rá mód, hogy a családja eséllyel perelje magas kártérítésért ezeket az elkényeztetett pénzeszsákokat? Úgy látom vadiúj AMG Merci az, amelyik elütötte és fejreállt.

[link]

#baleset #BMW #felborulás #Mercedes-AMG #illegális gyorsulási verseny
2023. júl. 1. 13:24
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

Itt át szoktam menni én is.. amikor először megláttam, azt gondoltam hogy mehettek vagy 200-zal, ilyen nem történik a sebességkorlát betartása mellett. Aznap éjfél után pár perccel érhettem én is a baleset helyszínére, onnantól pedig már egy óra sem kellett hogy ez bekövetkezzen.

A kérdésre válaszolva, remélném hogy a sérüléseik maradandók, viszont megérdemelnének olyan sérülést hogy elektromos tolószékbe kerüljenek, aztán hajrá, azzal már versenyezhetnek a börtönben, azzal újra megölni már nem nagyon fognak tudni senkit sem.

Jogosítványtól eltiltás örökre.

2023. júl. 3. 06:13
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

Előző voltam, írok jobbat... Szemet szemért alapon szakadjon le az ilyeneknek az összes végtagja, úgy ha akarna se tudna többet vezetni..

A halál túl kegyes. Az elütött még jól járt, hogy nem nyomorékként éli tovább az életét...

2023. júl. 3. 06:42
 23/44 A kérdező kommentje:
Hát, igen, sajnos. Mondjuk ha van (vagy lenne) az ilyeneknek lelkiismerete, azzal se lehet egyszerű együtt élni, hogy a felelőtlen viselkedésemnek köszönhetően megöltem egy embert...
2023. júl. 3. 11:29
 24/44 anonim ***** válasza:
Meg nem erősített értesülések szerint az okozó az az O. Áron, aki 2018-ban már okozott egy halálos balesetet.
2023. júl. 3. 16:28
 25/44 anonim ***** válasza:
Az mit keres kint? Nem a rács mögött kellene lennie?
2023. júl. 3. 18:37
 26/44 A kérdező kommentje:
Csak nem a budai főorvosnak a fiacskája?
2023. júl. 3. 18:49
 27/44 A kérdező kommentje:
Remélem a legjobb (legdrágább) védőügyvédeket fogadják meg neki és elkerüli a súlyos büntetést. Mondjuk azért, mert beragadt a gázpedál.
2023. júl. 3. 18:50
 28/44 A kérdező kommentje:
Errefelé nem száguldoznak szerencsére. Szomszéd városban volt 2 éve egy hasonló versenyzés, ott nem halt meg senki, de élet-halál között lebegett hetekig egy kislány, aki a harmadik, vétlen autóban utazott, amelyikkel ütköztek.
2023. júl. 3. 19:47
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
A mindenkori magyar kormány vastagon felelős ebben is. Rég lehetett volna olyan szabályokat hozni amelyek megakadályoznak egy ilyen balesetet. Például több lépcsős jogosítvány amely csak szabálysértés nélkülm korhatáronként és lépcsőnként jogosít magasabb lóerejű autó vezetésére. Jóval nagyobb büntetés a gyorshajtásért és az egyéb baleset előidézésre alkalmas szabélyszegésekre. Traffipaxok elhelyezése orrba-szájba. Én eleve azzal se értek egyet, hogy ilyen erejű autókat, motorokat közúton lehessen használni, mert potenciális veszélyforrás mind. A mindenféle elektronika mellett simán elférne egy autóba beépített hatóságilag ellenörzött sebeségkorlátozó rendszer is leglább az ilyen 300 lóerő feletti autókba. Stb-stb. Mivel magyaroszágon alacsony szintű a közlekedési morál, ahogyan a társadalom morális helyzete is rendkívül alacsony, ezért sokkal komolyabb közlekedési szabályozásra (is) lenne szükség. A jelenlegi kormány pedig le se sz@rja az ezzel kapcsolatos teendőit, inkább az eu pénzek eltolvajlására az emberek szétadóztatására és a kínai rabszolgagyárak betelepítésére helyezi a hangsúlyt.
2023. júl. 3. 21:08
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

Imádom, hogy a sok gyökér (aki valszeg ugyan úgy imádja rugdalni városban), hogy próbálja védeni. Fúúú nem tudhatjátok mi történt!! Fúú tapasztalt volt a sofőr, bármi történhetett! Húú hát 600 lovas kocsik nem állnak le versenyezni 200 lovas kocsikkal. Húú ez biztos nem így vóóót.

Mér, akkor mi az anyám történt volna? Azóta szakértők megállapították, hogy bőven 150 felett, de inkább 200-hoz közel mentek. Városban. Aki látta a képeket és nem teljesen hülye, annak ez egy percig sem volt kérdés, hogy nem 70-nel mentek az 50 helyett. Szóval nem kell itt a púder, hogy húú háá bármi történhetett. Kitudja milyen technikai hibaaa?! Ja. Tök véletlenül verték neki padlón 200-zal. Egész véletlenül. Észre se vették. Hagyjuk már.

Teljesen nyílvánvaló, hogy szándékosan rugdosta neki a kocsit városban, az is nyilvánvaló, hogy krva gyorsan ment, meg az is erősen valószínű, hogy versenyeztek. Nem kell védeni őket, hogy dehát nem tudjátok mi történt!

Egyik autó sem megy véletlenül 200-zal.

Fogalmam sincs ki vezette, de szinte látom magam előtt a tulajt... :D Biztosan egy szerény, visszafogott, értelmiségi ember, aki könyvtárba tartott.

Véletlenül se egy szétkokózott kis köcsög, akinek valószínűleg a szülei pénzesek, ő meg beleszületett a jóba és azóta is csak a pénzüket költi és ezzel villog a haverok előtt instán meg tiktokon meg kitudja hol.

Számomra még érthetetlenebb az, hogy emberek látatlanba védenek egy ilyen férget :D

2023. júl. 5. 19:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!