Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 444 szerint mit kellett...

A 444 szerint mit kellett volna tenni az orosz X-Faktor versenyzővel? Deportálni, máglyán elégetni esetleg?

Figyelt kérdés

Tényleg érdekelne, de nagyon. Annyi volt, hogy van egy ukrán zsűritag, majd bement egy orosz versenyző énekelni. És... nem történt semmi. Pontosabban történt, elénekelte a csaj a dalát, jópofiztak egyet és ennyi.

De Mészáros Juli femináci porpagandistának ez nem elég, ő hiányolta a... mit is? Mit hiányolt szerintetek? Azt mondja, az RTL berkeiben nem létezik az ukrán-orosz háború. Minek kellett volna tehát történnie, amikor megjelenik az orosz lány? Helyszínen megkövezni, leköpdösni, hazazavarni Szibériába? Mit gondoltok, jobberek és libsik (nem, harmadik út Magyarországon nincs)?

[link]

#mészáros júlia
2022. szept. 4. 01:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
45%
És térdelés sem volt. Micsoda van emberek
2022. szept. 4. 01:31
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva nem tudom, minek kellett volna történnie... valóban furcsa helyzet, de nem biztos, hogy bármiféle magyarázkodás jól jött volna ki...

Jelzem, alapvetően nem az orosz néppel van probléma, hanem a vezetőségükkel - a kettő azért nagyon más, még, ha egyénileg nagyon más véleménye is lehet az egyes embereknek a háború kapcsán.

Nem gondolom, hogy nagyon cifrázniuk kellett volna a dolgot...

2022. szept. 4. 01:36
 3/17 D-Mano ***** válasza:
37%

1.) Kb. így is kellene lennie mindenhol: ideológiai szempontból a civileket (pl. énekeseket és műsorvezetőket) kihagyni az orosz-ukrán konfliktusból, főleg, ha teljesen más országban (jelen esetben Magyarországon) vannak jelen.

2.) Aki még nézi az X-Faktort, az meg is érdemli...

3.) Magyarországon van!! harmadik út, és az a Mi Hazánk Mozgalom, akkor is ha ezt fáj neked vagy bárkinek elismernie.

4.) A 444 egy ideológiailag erősen elfogult médium. Lehet tőlük értelmes dolgokat is olvasni, de sokszor csak prog/lib/globalista propagandát tolnak...

2022. szept. 4. 02:05
 4/17 anonim ***** válasza:
79%

Én sem értem ezt a cikket...

Azért, mert a két lány háborúban álló országokból származik, még nem kell automatikusan egymás torkát átharapniuk. A háborúról meg nyilván nem tehet a versenyző. Mondjuk ha menet közben kiderülne, hogy a konkrét lány háborúpárti, akkor biztosan el lesz távolítva a versenyből, mert az már nem fér bele a jó ízlés kereteibe.

2022. szept. 4. 02:49
 5/17 anonim ***** válasza:
96%
4: Nem a politikai véleményt, hanem az énekhangot kéne nézni egy vetélkedőben. Különben visszasüllyedünk a rákosizmus szintjére.
2022. szept. 4. 02:55
 6/17 anonim ***** válasza:
23%

Valójában szerintem nem az RTL hibázott, csak egyszerűen rosszul jött ki a dolog, a maffiakormányunk undorító, elvtelen és elhibázott ruszkinyaló politikájának a kontextusában.

Ha nem ilyen hányadék kormányunk lenne, őszintén, még szép dolognak is tartanám, hogy egy televíziócsatorna nem általánosít, hanem az egyénre fókuszál és a tehetséget kutatja, nem a származást.

Valóban, azért jön ki rosszul a dolog, mert már annyira korrupt, illiberális, a sajtószabadságot lábbal tipró, undorító sz.a.rfészekké züllesztették ezt az országot, és olyan mélyen erkölcstelen külpolitikát és propagandát nyomatnak, hogy az ember elkezd variálni önkéntelenül is: vajon ez most politikai megrendelés volt? Vajon a rezsimnek kedveskedik vele a tévé? Stb.

Sajnos ezek már jogosan felmerülő kérdések, az előzmények tükrében. Ettől függetlenül, őszintén remélem, hogy nem az undorító rezsim hátsóját akarta ezzel nyalni a csatorna, csak kellemetlen véletlen.

2022. szept. 4. 03:33
 7/17 anonim ***** válasza:
76%
A 444 kiselejtezhetné már a szélsőbalos újságírókat, emiatt nem komolyan vehető sokszor.
2022. szept. 4. 04:01
 8/17 anonim ***** válasza:
59%
Mondjuk ezen a cikken most én is meglepődtem, nagyon gáz több szempontból. Kicsit most túltolták a kretént ami azért pl. egy origónál ugye mindennapos.
2022. szept. 4. 07:55
 9/17 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom mit akar ez az ostoba, elvileg egy oldalon állnak. Tipikus mai "liberális", csak az ő véleménye szabad. Az RTL egyetlen szimpatikus húzása volt ez évek óta.
2022. szept. 4. 07:55
 10/17 anonim ***** válasza:
33%
Valamelyik fidesztálib mutassa már meg. A 444 hol írja, hogy bármit is csinálni kellett volna a versenyzővel?
2022. szept. 4. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!