Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 444 szerint mit kellett...

A 444 szerint mit kellett volna tenni az orosz X-Faktor versenyzővel? Deportálni, máglyán elégetni esetleg?

Figyelt kérdés

Tényleg érdekelne, de nagyon. Annyi volt, hogy van egy ukrán zsűritag, majd bement egy orosz versenyző énekelni. És... nem történt semmi. Pontosabban történt, elénekelte a csaj a dalát, jópofiztak egyet és ennyi.

De Mészáros Juli femináci porpagandistának ez nem elég, ő hiányolta a... mit is? Mit hiányolt szerintetek? Azt mondja, az RTL berkeiben nem létezik az ukrán-orosz háború. Minek kellett volna tehát történnie, amikor megjelenik az orosz lány? Helyszínen megkövezni, leköpdösni, hazazavarni Szibériába? Mit gondoltok, jobberek és libsik (nem, harmadik út Magyarországon nincs)?

[link]

#mészáros júlia
2022. szept. 4. 01:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10. De ki mondta hogy ír ilyet konkrétan? Olvasd el és próbáld értelmezni a kérdező kérdését, kifejtette normálisan. Ez a cikk nemcsak a fideszeseknek gáz, én is szekunder szégyenérzetet éltem át mikor olvastam pedig rendszeres olvasó vagyok.
2022. szept. 4. 09:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézem az X-faktort, de most, hogy olvastam ezt a cikket, kifejezetten tetszik, hogy megmutatták: a két népnek nem kell gyűlölnie egymást csak mert Putyin egy barom.
2022. szept. 4. 09:38
 13/17 anonim ***** válasza:

#5, korábban is volt már rá példa, hogy egy versenyző botrányosan viselkedett, ezért kizárták.

Van az a szint, ami alá nem akar süllyedni a csatorna. Hiába tehetséges az adott illető, ha olyat tesz, ami nem fér bele a műsor kereteibe, megvonják tőle a lehetőséget. Ezek szerint önmagában az, hogy valaki orosz származású, nem kizáró tényező. Ez persze csak annak tükrében lenne érdekes, hogy az orosz sportolók, művészek sok helyen nem kívánatossá válták.

2022. szept. 4. 10:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Melyik volt a botrányosan viselkedő kizárt versenyző?
2022. szept. 4. 12:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Ezt írja a 444:

"Az X-Faktor dimenziójában a háború mint olyan,nem létezik ahogy a rommá bombázott városok,a halott civilek sem.Itt szórakozni kell"

B.szki egy szórakoztató műsorban nincs szó a háborúról már ez is baj?

Micsoda felháborító dolog!

Ezt a szélsőliberális 444-nél sem gondolhatják komolyan.

2022. szept. 4. 13:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Valszeg a híradóban sincs szó az X-faktorról, mert oda meg az nem való. Bár sporteseményeket is bemondanak, pedig ugyanaz a kategória.
2022. szept. 4. 13:35
 17/17 anonim ***** válasza:

#14:

[link]

2022. szept. 4. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!