Munkavállalási engedélyt hogyan kaphat egg Fülöp-szigeteki állampolgár?
Köszi a kommenteket, én interneten azt olvastam, hogy legtisztább ha egy külföldi munkaközvetítõn keresztül intézõdik a dolog. Egyes magyar cégek szerzõdêsben állnak Fülöp-szigeteki munkaközvetítõkkel. Pl Samsung gyára. De sajna olyat nem találtam akik tanárokat toboroznának. Gondolom egy-egy nagyobb cégnek ki van építve a rendszere erre, a gond azzal van h a legtöbb cég nem áll kapcsolatban Fülöp-szk munkaközvetítõkkel és így neten olvasottak alapjá nagyon macerás kiépíteni a rendszert. Kormányablakba be fogok menni ha hazaérek, de jelenleg Kínában vagyok munka miatt.
Egyenlõre még nem tiszta nekem h hogyan tudnâ ezt meglépni, felmerült még az is h beiratkozhatna egy egyetemre. Csak mindegyik angol egyetem keményen fizus pl 2900 euro/semester. Egyetemen tartózkodási engedélyt biztos kapna, de munkát sztem akkor se vállalhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!