Milyen megbízható weboldalról lehetne nikotinmentes elf bart rendelni (ami Magyarországra is szállít, lehetőleg nem USA-ból)?
Figyelt kérdés
2023. jún. 28. 20:04
2/11 anonim válasza:
Rég betiltották az elf bar-t, de amúgy csak a 13 éves suttyók(szintjén állók) szívták.
3/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy betiltották, de nem ezt kérdeztem... :o
Tudtommal külföldön sok helyen legális, és szállítanak Magyarországra is (csak általában nem nikotinmenteset). Mostanában is elég sokat szoktam látni utcán, tehát nem hiszem, hogy olyan lehetetlen lenne rendelni...
2023. jún. 29. 20:47
4/11 anonim válasza:
"Tudom hogy betiltották, de nem ezt kérdeztem... :o"
Szánalmas.
5/11 anonim válasza:
Nikotinmentes Elfbar???Annak meg mi értelme lenne?
6/11 anonim válasza:
Nem tudok, pedig kerestem, de tudom ajanlani a Szerbiaban kaphato Umbrella "eldobhatokat". Van nikotinmentes es nikotinos, nagyon finomak, nekem hozni szoktak idonkent.Nem olcso, de az itthon kaphato folyadekosoktol sokkal finomabbak aromaban. Folyadekjukat is kiprobaltam, az is sokkal jobb mint itthon kaphatok de az sem olyan mint az "eldobhato-juk".
8/11 A kérdező kommentje:
#7 köszi szépen a választ. Sajnos Szerbiába nem járok... nem tudod, hogy rendelni lehet-e ilyet valahonnan biztonságosan?
2023. júl. 13. 19:37
9/11 anonim válasza:
Ausztriában és Németországban is legális, ha van esetleg ismerősöd vagy jársz arra.
10/11 anonim válasza:
ecig.vapers
Van nikotinos, nikotinmentes, meg másféle is nem csak elf bar. Én már többször is rendeltem és az égvilágon semmi nem lett belőle mivel ha onnan rendelsz, nem írják rá mit rendeltél vagy milyen weboldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!