Polgári per esetében, ha a felperes elveszíti a pert, akkor köteles megtéríteni az alperes perköltségeit?
Figyelt kérdés
2023. jún. 25. 09:01
11/14 anonim válasza:
Ok, beismerted, hogy nem tudsz konkrétumot mondani, és egy hazug gerinctelen alak vagy. Köszönöm. Részemről le is zárva.
12/14 anonim válasza:
Amennyiben az empirikusan érzékelt valóság, a logika és a logika absztrakciója számodra ismeretlen, úgy ám mea maxima culpa. Én vagyok az idióta, te meg a helikopter.
13/14 anonim válasza:
Volt egy polgári perem, amit megnyertem. Az első szakértő véleményével nem voltam elégedett, új szakértőt kértem. Az ő díját már nekem kellett fizetnem, hiába nyertem meg a pert.
14/14 anonim válasza:
Amennyiben a pernyertesnek van perköltségigénye - és ezt a szükségeshez képest tudja is igazolni - , akkor azt a pervesztes állja.
Így van, ha az alperes lett a pernyertes, akkor igen, a költségeiben a felperest marasztalhatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!