Polgári per esetében, ha a felperes elveszíti a pert, akkor köteles megtéríteni az alperes perköltségeit?
#4 Ha már megcáfolsz, akkor támaszd alá tényekkel! Ja azt, nem, csak ugatsz a levegőbe. Tessék, én megcáfollak, és alá is támasztom (amúgy csak két másodperc google volt, neked se lett volna több utánanézni):
"2.5.1. A perköltség fogalma
A perköltség gyűjtőfogalom, mely minden olyan költséget magában foglal, ami a félnél igényének perbeli érvényesítésével okozati összefüggésben és szükségképpen merül fel akár a perben, akár a pert megelőzően. A perköltség viseléséről a bíróság az ítéletben, vagy az eljárást befejező egyéb határozatban dönt."
#5 Akkor talán részletesebben, és értő módon olvasgasd át a többi vonatkozó paragrafust is. Jó szórakozást!
Ezúttal azt sugallod, hogy nincs igazam, ellent mondasz (bár nem mondod ki, de van benne valami ilyesmi, hiszen nem fogadod el a válaszom) nyomatékosításul ide teszed az szinte az egész jogtárat, nem azt a részt, ami nekem ellent mond, megcáfol.
Persze, olyat nem is tudnál mondani, mert nincs benne olyan, ami ellent mondana nekem. Persze lehet, hogy tévedek, de akkor közöld kérlek a jogszabályhelyet és idézd a jogszabályt!
De megértem, hogy sértette az egodat az, hogy nem neked van igazad, és nincs benned annyi gerinc, hogy azt mondd: "Hú, tényleg neked van igazad, köszi, ma is tanultam valamit.", esetleg ha ez nem megy, legalább kussolnál, helyette még itt tolod a sületlenséget, ami nem mellesleg egyáltalán nem hasznos.
Szerintem vegyél lejjebb egy kicsit az egoizmusodból, az ostobaság nem jó tanácsadó.
Kár, hogy ezt se támasztottad alá tényekkel. Talán mert nincsenek? Pedig szívesen tanulnék tőled! :)
Várom továbbra is a nekem ellentmondó jogszabályhelyet! Amennyiben nem küldesz, nem tudom másként értékelni, csak egy beismerő vallomásként, hogy egy gerinctelen, ostoba hazug alak vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!