Ha háború lenne akor mint büntetett előéletű ember is bevonulhatnek a hadseregbe ? Lenne lehetőség fegyvert fogni felfüggesztett buntetes alatt?
Mert béke időben nem lehet .de ilyenkor remélhetőleg mások a szabályok.
Én örömmel mennek a frontra ilyen esetben nekem nincs vesztenivalo
És sok volt vagy jelenlegi bűnözőnek sincs.
"Ezen kívül a büntetett előéletűek legtöbbje egy erkölcstelen, gátlástalan érdek-ember. Én legalábbis az vagyok".
Már tudjuk miért vagy DK-s:)
10# lehet hogy gátlástalan érdekemberek vagyunk de néha ez kell .hissz a háborúban szükség lehet a totális brutalitasra is
A többség szabályok szerint játszik ránk meg nem vonatkoznanak a szabályok.
Megserthetnenk a Genfi egyezményt. Vagy használhatnank tomegpusztito fegyvert és a kormányunk ránk foghatja
Vagy beoltozhetunk szimulált tamadasokat hajthatunk végre.
Külön egység kell ez tény és speciális feladat olyan ahol lehet használni az elonyeinket.
Szerintem amúgy a wagneresek voltak eddig a legjobb katonák az oroszoknak
Ukranoknak meg az azov nácik azok más moralal rendelkeznek közülük is sok a bűnöző.
Ezzek az egységek a tengereszgyalogsaggal egyenertekuek mint elit egységek
Kérdezőnek:
Ezzel az egésszel az a baj hogy kontrollálhatatlan "önjárók" vagyunk, és lexarjuk a büntetés lehetőségét. Büntess meg egy FEGYVERES bűnözőt, akit te küldtél bűnözni. Paradox.
A Wagneresek egy ritka kivétel. Valami nagyon komoly motiváció van a háttérben. Erős a gyanúm hogy szabadon rabolhatnak, erőszakolhatnak, gyilkolhatnak, a felelősségre vonás veszélye nélkül. Kiélhetik magukat, így alig várják hogy bevessék őket valahol.
De ez kétélű fegyver. Ha egy másik kormány durván lefizetné őket hogy álljanak át, szó nélkül megtennék.
A Wagner titka állítólag az hogy ha elszökik 1 rab akkor a teljes egységet megolik .
Így lehetetlen szokesen gondolkodni mert a saját társaid fognak megolni .
Illetve ha még is szoksz utánad jönnek maffia módszerekkel elrabolnak vannak is videók hogy kalapáccsal vertek agyon a Wagner dezertort.
13#Valjuk be kegyetlenek de velünk csak így lehet bánni vagy nincs igazam DK s?
A Wagner jól működött Bahmutban állítólag készül a visszateresre új fegyencekkel 53 e tagból 10 e halt meg Bahmutnal.
Most töltik a sorokat .
XDXDXDXD
Megveregettem a saját vállam. Ritkán csal meg az emberismeretem:
Sorra foglalják el az OROSZ városokat, és Puttler feje a cél.
Asz'szem itt lesz vége a háborúnak. Arra azért kíváncsi lennék, hogy ki fozette le őket. Mert szerintem biztos hogy ez történt.
Ez a zsoldosok hátránya, főleg ha BŰNÖZŐK. Pénzért BÁRMIT.
Hűségesek a vezerukhoz Prigozinhoz.es meg merik támadni a reguláris sereget .
Nekem most nagyon szimpatikusak remélem sikerel jár ilyen merész katonai manővert nagyon ritkán látni. Ha megszerzik a hatalmat lehetne egy új rendszert építeni.
De Putyin rontotta el lehetett volna tárgyalni.
#16-nak:
Putyin már elmenekült a fővárosból, és ebből tudni lehet hogy "feladta".
Most hallgatom a legfrissebb híreket.
Orosz csapatok támadták meg a Wagnert.
Nekem már tiszta a kép.
Putyin már veszélyesnek találta magára nézve is a Wagnert, és megpróbálta kiiktatni őket. Elqrta.
Utána elnézést kért hogy állítólag tévedés volt, majd kis időn belül ismét nagyon durván megtámadta a Wagner-csapatokat, h'lyének nézve őket. De nem voltak azok. Szétverték az Orosz csapatokat, leszedték az Orosz helikoptereket, majd megindultak Moszkva elfoglalására.
Jelenleg itt tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!