Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha háború lenne akor mint...

Ha háború lenne akor mint büntetett előéletű ember is bevonulhatnek a hadseregbe ? Lenne lehetőség fegyvert fogni felfüggesztett buntetes alatt?

Figyelt kérdés

Mert béke időben nem lehet .de ilyenkor remélhetőleg mások a szabályok.

Én örömmel mennek a frontra ilyen esetben nekem nincs vesztenivalo

És sok volt vagy jelenlegi bűnözőnek sincs.

2023. jún. 20. 18:55
1 2 3
 11/21 MDaniel98 ***** válasza:

"Ezen kívül a büntetett előéletűek legtöbbje egy erkölcstelen, gátlástalan érdek-ember. Én legalábbis az vagyok".

Már tudjuk miért vagy DK-s:)

2023. jún. 21. 18:41
 12/21 A kérdező kommentje:

10# lehet hogy gátlástalan érdekemberek vagyunk de néha ez kell .hissz a háborúban szükség lehet a totális brutalitasra is

A többség szabályok szerint játszik ránk meg nem vonatkoznanak a szabályok.

Megserthetnenk a Genfi egyezményt. Vagy használhatnank tomegpusztito fegyvert és a kormányunk ránk foghatja

Vagy beoltozhetunk szimulált tamadasokat hajthatunk végre.

Külön egység kell ez tény és speciális feladat olyan ahol lehet használni az elonyeinket.

Szerintem amúgy a wagneresek voltak eddig a legjobb katonák az oroszoknak

Ukranoknak meg az azov nácik azok más moralal rendelkeznek közülük is sok a bűnöző.

Ezzek az egységek a tengereszgyalogsaggal egyenertekuek mint elit egységek

2023. jún. 21. 18:54
 13/21 DK-s ***** válasza:

Kérdezőnek:

Ezzel az egésszel az a baj hogy kontrollálhatatlan "önjárók" vagyunk, és lexarjuk a büntetés lehetőségét. Büntess meg egy FEGYVERES bűnözőt, akit te küldtél bűnözni. Paradox.

A Wagneresek egy ritka kivétel. Valami nagyon komoly motiváció van a háttérben. Erős a gyanúm hogy szabadon rabolhatnak, erőszakolhatnak, gyilkolhatnak, a felelősségre vonás veszélye nélkül. Kiélhetik magukat, így alig várják hogy bevessék őket valahol.

De ez kétélű fegyver. Ha egy másik kormány durván lefizetné őket hogy álljanak át, szó nélkül megtennék.

2023. jún. 21. 19:48
 14/21 A kérdező kommentje:

A Wagner titka állítólag az hogy ha elszökik 1 rab akkor a teljes egységet megolik .

Így lehetetlen szokesen gondolkodni mert a saját társaid fognak megolni .

Illetve ha még is szoksz utánad jönnek maffia módszerekkel elrabolnak vannak is videók hogy kalapáccsal vertek agyon a Wagner dezertort.

13#Valjuk be kegyetlenek de velünk csak így lehet bánni vagy nincs igazam DK s?

A Wagner jól működött Bahmutban állítólag készül a visszateresre új fegyencekkel 53 e tagból 10 e halt meg Bahmutnal.

Most töltik a sorokat .

2023. jún. 21. 20:11
 15/21 DK-s ***** válasza:

XDXDXDXD

Megveregettem a saját vállam. Ritkán csal meg az emberismeretem:

[link]

Sorra foglalják el az OROSZ városokat, és Puttler feje a cél.

Asz'szem itt lesz vége a háborúnak. Arra azért kíváncsi lennék, hogy ki fozette le őket. Mert szerintem biztos hogy ez történt.

Ez a zsoldosok hátránya, főleg ha BŰNÖZŐK. Pénzért BÁRMIT.

2023. jún. 24. 18:22
 16/21 A kérdező kommentje:

Hűségesek a vezerukhoz Prigozinhoz.es meg merik támadni a reguláris sereget .

Nekem most nagyon szimpatikusak remélem sikerel jár ilyen merész katonai manővert nagyon ritkán látni. Ha megszerzik a hatalmat lehetne egy új rendszert építeni.

De Putyin rontotta el lehetett volna tárgyalni.

2023. jún. 24. 18:27
 17/21 DK-s ***** válasza:

#16-nak:

Putyin már elmenekült a fővárosból, és ebből tudni lehet hogy "feladta".

2023. jún. 24. 18:28
 18/21 DK-s ***** válasza:

Most hallgatom a legfrissebb híreket.

Orosz csapatok támadták meg a Wagnert.

2023. jún. 24. 18:29
 19/21 DK-s ***** válasza:

Nekem már tiszta a kép.

Putyin már veszélyesnek találta magára nézve is a Wagnert, és megpróbálta kiiktatni őket. Elqrta.

Utána elnézést kért hogy állítólag tévedés volt, majd kis időn belül ismét nagyon durván megtámadta a Wagner-csapatokat, h'lyének nézve őket. De nem voltak azok. Szétverték az Orosz csapatokat, leszedték az Orosz helikoptereket, majd megindultak Moszkva elfoglalására.

Jelenleg itt tartunk.

2023. jún. 24. 18:36
 20/21 A kérdező kommentje:
19# szerintem az a legicsapas a táborokra csak urugy erre hónapok óta keszulhetett
2023. jún. 24. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!